BIG 4

Igår var det utställning igen och vi slutade som BIG 4. Inte lika bra som förra gången, men det hade jag inte trott heller.
Jag är nöjd.
Domaren däremot är jag inte nöjd med. Han var hemsk. Han var mycket hårdhänt mot hundarna och han drog och slet som om det var saker.
När han skulle kolla bettet så tog han jätte hårt i Dixies hakskägg så hon pep och öppnade munnen och försökte ta sig loss. Och hon är ingen pipig hund annars.
Nä, honom gillade vi inte. Kritiken var annars mycket bra.

Nästa gång blir det på riktigt. Då är det Växjö som gäller.


Vad domare och andra än tycker så tycker jag att jag har världens vackraste hund. Hon är så otrolig på många sätt. Så gosig och snäll och komisk =)

Idag har vi tränat lite freestyle och lydnad. Helt plötsligt tycks Dixie ha glömt hur man snurrar. Den övningen som hon kunnat sen hon kunde gå typ. Hon är så rolig... Allt annat utom den kunde hon idag. Haha.

Selma är nu helt återställd efter sommarens incident. Men tyvärr växer det ingen päls på ärren, så hon är pälslös på några fläckar. Inte alls snyggt, men vad gör man? Jag har börjat massera henne för att stimulera hårsäckarna, får se om det hjälper. selma har blivit så glad på sista tiden. Hon viftar på svansen jätte ofta och det gjorde hon inte innan. Jag tror att Dixie har hjälpt henne  att bli gladare. de leker faktiskt lite nu och varje gång de ses blir dem så jätte glada.

Jag är hemma idag och väntar på bättre tider. Jobbet är tillfälligt slut så jag väntar på att det ska komma in nya prover till mig. Innan dess är det inte mycket att göra. Och kursen som skulle börjat ikväll blev inställd.
Ja, det är inte ofta man har det såhär. Jag ska vila mig och hoppas att förkylningen ger med sig snart.


hejdå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0