Dag 1

Oj så trött jag är efter dagen.
Det blev otroligt fint vårväder med gassande sol.
Vid Arken Zoo var det ganska dåligt med folk, men det kunde inte vi göra något åt. Vi körde på med den första uppvisningen som började klockan 13.00.
Vi var tre stycken som körde freestyle, Lisbeth med bichon havanais Tilde visade upp när Tilde plockade i varor i en kasse. Sedan visade de hundbowling som jag själv tyckte var himla kul. Vilken idé och det gav många skratt!
Anita och Svante visade lite lydnadsmoment.

Jag var faktiskt mycket nöjd med Selma med de förutsättningar vi hade. Hon har aldrig gjort ett helt freestyleprogram och aldrig på en sån plats och aldrig efter att bara ha tränat sitt program två gånger. Igår eftermiddag var första gången och idag klarade hon det faktiskt helt okej. Vi fick göra våra program två gånger och den andra gången gick sämre, då var hon trött.
Om vi bara hade lagt ner lite mer tid på det här så tror jag nog det hade kunnat bli riktigt bra. Hon behöver idag lite för mycket hjälper som jag vet hon klarar sig utan. Det kändes bra trots löpet också.

Dixie min lilla vilde fick faktiskt gå en rallylydnadsbana som visning. Det har hon aldrig tränats i och jag är jätte nöjd med henne också. Hon var lite ofokuserad i starten och kom lite fel till första sylten, men sen gick hon som hon aldrig gjort annat. Mycket tjusigt! =)

I love my black and white

Sedan var det direkt till vår kurs som idag var freestyleavslutning. De fick visa upp sina program för en stor pulik faktiskt. Och de är så duktiga! Och vi har några som i maj ska ut och tävla! Heja er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0