Knäppa löptikar

Dixie började löpa i fredags. Ca en vecka efter Selma, precis som förra gången.
Det har inte varit världens bästa tidpunkt med tanke på att vi haft gäster sedan i torsdags. Det blir fläckar här och där på personliga tillhörigheter =)
Och nu har Selma gått in i sitt höglöp och hon är på Dixie som en igel. Hon bjuder upp till lek och gnyr och piper runt Dixie och hoppar upp på henne och dansar framför henne. Dixie leker med ett tag, men sen blir hon trött och försöker ignorera Selma som aldrig ger sig.
Ojojoj... Tur det bara varar ett tag.
Dixie är så himla slö. Hon vill inte gärna följa med ut och hon lunkar fram på promenaderna. Den där vilden som bodde i henne har inte synts till på några dagar. Försökte träna lite förrut, men det ville inte Dixie. När vi är ute ska hon bara lukta och det gör hon inte annars. Så det är väl bara att vänta ut denna tid. Kanske blir hon piggare om några dagar.

Båda hundarna har skött sig fantastiskt bra nu när vi haft fullt hus. De har varit mycket lugna och snälla hundar. Även mot de hundrädda.

Nu håller jag och Daniel på att städa upp efter alla aktiviteter. Det är alltid trevligt med besökare. Nästa helg kommer Daniels föräldrar och bor här. Och mina kommer hem från Thailand.
Jag längtar också tillbaka till Thailand. Underbara land!

Kommentarer
Postat av: Gunmai o Liza

Det är väl ändå tur att man hittar en förklaring när vildarna blir lugna, när dom blir så där lugna i flera dagar så tror man ju nästan att dom drabbats av någon allvarlig sjukdom......Vi ses, kramar

2009-04-13 @ 13:47:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0