Rastlös

Nu är det såhär igen. Jag är uppe och alla andra sover. Selma och Daniel ligger på samma kudde och Dixie ligger på rygg i sin soffa. Ingen vill gå upp.
Selma har varit vild i natt igen. Tassat rundor och pipit. Och när hon är uppe på nätterna blir hon nödig. Och jag vaknade lite senare av en hemsk stank. Selma hade bajsat på mattan. Så det blev upp och sanera mitt i natten. Blä!

Jag skulle så gärna vilja träna lite. Och ännu mer vill jag bara för att det inte går. Jag tycker inte om att avsluta med ett dåligt träningspass. Då vill jag att det ska gå bra och så försöker jag igen, men då blir det bara ännu sämre.

Det blir ingen träning ikväll på Bialitt. Även om jag är väldigt sugen, men det känns meningslöst när tokarna är såhär.

Igår köpte jag solfilm till bilens rutor och trodde att det skulle gå lite snabbt och lätt att montera dit. Meeeeen Nej!
Det verkar vara ett heldagsprojekt att få dit det. Det skulle tvättas och skäras och sprayas och man behövde ytor att lägga upp solfilmen snyggt på och så skulle man skära remsor mellan varje värmeslinga på bakluckerutan. Och et har jag absolut inte tid med. Så det får vänta.
Hänglås till burarna hann jag också köpa så ingen snor mina älsklingar.

Det får bli lite pälsvård idag, det klarar dem i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ingen träning här heller ikväll... det var en som somnade på spikmattan :-)

2009-04-14 @ 20:33:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0