Suckar idag också

Ingen bra känsla idag heller. Har haft tvättid och det är så tråkigt för vi har vår tvättstuga i ett annat hus så man måste gå jätte långt ut på gården innan man kommer fram. Och har man då några veckors tvätt så blir det mycket springande.
Så det var tråkigt. Sen blev Daniel tvungen att jobba mitt i allt, de ringde in honom till IKEA. Så då blev jag själv. Vi hade planerat att göra andra saker.

Sen försökte jag träna lite apportering med Dixie, och det gick både bra och dåligt. Hon griper fint, men när vi ska höja kriterierna enligt 80% regeln så att hon ska hålla längre så lägger hon sig bara ner med ryggen mot mig och vill inte vara med.

Innan var hon duktig. Jag band upp henne i ett träd och skulle träna med Selma för att Dixie ska lära sig att vara lugn. Och jag hade väntat mig att hon skulle stå och tokskälla, men inte ett ljud kom det. Men det går så himla bra när vi är här hemma, men aldrig borta.
Och hon har gått lös på kaninstället också. Helt fantastiskt! Även om hon är störd av alla lukterna så lyssnar hon mycket bra.

Vi ska nog ägna oss åt lite skötsel nu. Kammning och kloklippning som avslutas med massage.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0