Nya tag

Nytt år betyder nya tag. Imorgon kan vi inte vara med så mycket på lydnaden då jag håller kurs själv. Det är valpkursen som har sin sista gång. Idag har vi avslutat freestylekursen och de fick alla visa upp ett litet program. Det gick super bra.

Det är fullt upp med planeringen av vårterminens kurser. Vem sa att detta var ett säsongsrelaterat yrke? Inte här, vi har ju fullt hela tiden vilket är jätte roligt!

Denna terminen ska vi satsta hårt på freestylen. Jag vill så gärna få programmet färdigt i praktiken. Men det tar lång tid för Dixie att lära sig stå på bakbenen. Ingen bra balans, men det blir bättre. Vi gör lite varje dag för att stärka muskler och balans i ryggen.
Vi har tränat fotgående idag och igår och hon var superduktig på det. Vilken riktning jag än tog så följde hon. Anitas tips om fot går jätte bra.
Hennes freestyleövning vänd såg också helt strålande ut idag. Hon tog det sakta men säkert och rakt backande. Innan har hon haft för bråttom i den övningen. Men vänd på avstånd fungerar inte än. Mer träning på det.

Jag tror helt klart på "att vila sig i form".
Övningar som vi gör uppehåll med fungerar ALLTID jätte bra när vi väl provar efter en tid. Medans övningar som jag sliter med går sämre och sämre. Det gäller i alla fall min hund. Hon tröttnar på övningar väldigt fort och vill ha nya utmaningar, det är då man plockar fram de gamla goda och då gör hon sitt bästa och jag blir lycklig matte =)

Dixie har lite rött och geggigt öra, så det blir en liten runda till veterinären imorgon. Pigg är hon som vanligt =)

Idag har det varit ett par här för att titta på Dixie. De ville träffa en barbet innan de bestämmer sig för en. Mycket klokt.
Jag hoppas de hittar en valp.


Och sist men inte minst måste jag bara säga att det känns inte alls roligt att börja jobba efter julsemestern. Inga roliga nya tag. Motivationen är i botten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0