Hemma

Nu är jag och Dixie hemma igen. Daniel är kvar i 6 veckor. Det är länge att inte ses på så länge. Hoppas han kommer hem till midsommar.
Det var jobbigt att köra hela vägen från Norrköping själv. Så långt har jag aldrig kört själv. Jag är rädd för att somna vid ratten. Det har nämligen hänt en gång och det vill jag INTE ska hända igen, så att köra långt gör jag så sällan jag bara kan. Men jag klarade mig hem i alla fall.

Igår blev det ingen utställning i Vänersborg. Det blev ju ändrade planer med Daniels jobb så ifall att vi skulle åka till Vänersborg hade det blivit 70 mil och sedan ytterligare 45 mil för mig att åka till Helsingborg. Det blev för långt. Och det ger ju inte så mycket så att det var värt. Hade vi fått ett cert till så spelar det ingen roll, för nu behöver Dixie bara ett cert till, till championatet och då måste hon vara över två år.

Men 4-5 ska vi i alla fall till Gotland och ställa med 4 andra barbeter tror jag det blir. Det blir kul!

Ikväll återgår jag till kursverksamheten. Massagekurs står på schemat.

Jag har ju glömt att kommentera fredagens tvkväll i Talang 2009. Jag hoppas ni såg Emma Willbland och Frida Binettes nummer med sina hundar. Det var väldigt bra och kul tema. Tyvärr gick de inte vidare. Folk förstår inte hur svåra saker det egentligen är verkar det som.


För övrigt är jag helt slut efter Norrköpingsveckan. Skönt att vara hemma, men tråkigt att vara ensam.

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Sex veckor går fort.. vi får längta tillsammans, du efter Daniel och jag efter semestern som börjar då :-)

2009-06-09 @ 20:48:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0