Aktivitetsdag

Idag har jag, Pernilla, Åsa och Karin varit i Malmö och tittat på freestyle, agility och rallylydnad.
Främst var vi där för att heja på Ingegerd och Tuffa som gjorde debut i freestyle klass1. De ska vara så nöjda!
Sedan tittade vi på Lisbeth och Tilde som tävlade både rallylydnad och agility.
Jag blev faktiskt lite sugen på rallylydnad ändå. Men vad svårt det ser ut med handlingen på agilityn. Det kommer jag ALDRIG att lära mig.
Jag blev såklar sugen på freestylen också. Men tyvärr har jag inte tillräckligt mycket självdiciplin för att klara det. Jag behöver någon annan att sätta upp mål och träna med.

Snabbt som attans var det sedan att köra hem och packa om och köra till lydnaden. Den började fem och jag kom 1 minut över.
Dixie är så otroligt rolig att träna just nu. Hon svarar mycket bra och blir inte frustrerad när hon gör fel. Utan hon bara gör om utan att springa rundor.
Vi tränade lite nya moment idag. Bland annat dirigering med höger och vänster. Dixie tog inte fel en enda gång. Mycket duktig. Det ska vi jobba vidare på.

Däremot gjorde hon något hon aldrig har gjort. Hon startade sin inkallning på kommenderingen och inte på mitt kommando. Hm. Vi gjorde om tills hon klarade det. Efter några repitioner trodde jag hon skulle lägga av, men det var härligt att se att hon fortsatte jobba. Det är verkligen en otrolig skillnad nu sedan hon löpte andra gången.
Vet inte om jag vågar säga det, för då blir hon väl en vilde igen =)

Daniel fick 40 graders feber i eftermiddag. Han säger att det är svininfleunsan. Det hoppas jag verkligen inte. Men jag sköter honom. Jag har köpt glass och lagt kall handuk på hans panna.

Nu är jag trött efter en fullspäckad dag. Och det svider i skinnet efter solen!

Kommentarer
Postat av: Gunmai o Liza

Stackars Daniel, det är inte lätt när en man blir sjuk..... och stackars dej!

Kramar

2009-05-22 @ 09:21:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0