Dåligt väder lagom till jobb

Vilken tur med vädret. Igår kväll nådde regnet Helsingborg och det är lite ostadigt nu. Men nu ska man ju ändå bara jobba och jag tror naturen behöver lite vatten för att blomma ännu mer.
Jag och Dixie har tränat lite ute.
Hon var ganska slö idag också. Jag försökte få igång henne med kamp, men det gick inte så bra. Men hon hade gnista på agilityn och gnista igår och när vi lekte och imorse. Hon var väl inte på lekhumör.
Vi har joggat tillsammans idag en runda också. Dixie var mycket duktig och joggar i mitt tempo utan koppel. Duktig vovve-tjej!

Idag ska jag lägga ett viltspår till henne. Det ska bli så roligt! Jag har fått blod nu och klövar har jag i frysen som ligger på tining just nu. hehe.

Vi har tränat lite freestyle idag. Det har vi inte gjort på länge, och det gick bra. Jag tror vi kan hitta tillbaka till det, bara jag inte blir lyrisk tjatar rörelserna, för då vill inte Dixie. Hon tycker det är jätte tråkigt att upprepa saker för länge.
Jag lärde henne tass och andra tass på avstånd idag och hon var jätte duktig. Och jag tyckte det var så roligt så jag fortsatte... Men efter ett tag så kommer det små klagade skall från Dixie som säger att hon börjar tröttna på leken.

Vi tränade även på pang och vänd och det gick bra. Vi måste träna mycket mer styrka för hennes rygg. Hon är lite svajig i vissa rörelser, men det ska vi nog få rätt på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0