Det sötaste som finns

Just nu ligger det en trött hund i sin soffa och snarkar. Det är väldigt effektivt med spår om man vill ha en trött hund.
Och en trött matte. Vi har snarkat i takt några timmar... =)

Idag var det spår med valparna. Tyvärr var det inte så många som kunde komma, men de som var med var mycket duktiga i spåret.
Det blev som vanligt en trevlig dag med grillning i skogen.
Jag hade lagt ett viltspår till Dixie. Och det gick nog bra. Två vinklar som hon tog jätte fint. Men på raksträckorna tycker jag ibland hon snurrar ut för mycket åt sidorna. Men hon jobbar självständigt hela tiden och hittar ju sin klöv på slutet och lyckan är stor.
Det är svårt att göra byteshandel med klöven. Inget är lika mycket värt =)

Dixie hade sin första fästing för några dagar sedan, trots fästinghalsbandet. Hm.... Inte bra. Hon har aldrig haft fästingar så länge halsbandet suttit på förut. Så vi får se.... Jag tycker annars halsbandet är det bästa alternativet.

Igår var vi och hälsade på det nya tillskottet hos min moster. En bichon frisé valp vid namn Blanca.
Just nu är valpen det sötaste som finns. Alla valpar är söta, men en bichon valp är något extra med sina tre svarta prickar i ansiktet och den vita lurviga pälsen.
Selma var med och hälsade glatt på den lilla. Hon sprang till och med ett litet glädje rus. Selma älskar att vara "mamma" och ta hand om småttingar. Hon vill tex rå om Tildas kaninungar och mysa med dem hela tiden.

Några bilder på godingen:
Kommentarer
Postat av: Pernilla

Gick nog bra.. :-) Då gick det bra med andra ord..

Vilken liten söting Bianca är!

Två till här som snarkat ikapp idag :-)

Hur är det med stackaren? Det glömde du o skriva...

2009-05-24 @ 18:18:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0