Tisdagsträning

Idag har vi varit lite på jobbet. Selma var trött. Hon hade haft kramper både söndagkväll och igår. För några år sedan när kramperna började så var det bara i ett eller två ben som krampade. Nu sista tiden har hon haft i alla benen och igår hade hon haft riktiga kramper i alla ben och ryggen.
Inte bra. Men hon var glad ändå. Men jag undrar hur det ska bli?

Dixie och jag har varit och tränat i eftermiddag. Först åkte jag ut och la ett viltspår till henne. Sen åkte vi till Bialitt och tränade agility. Det gick ganska bra. Jag ska lära mig att inte springa så fort, för då blir Dixie alldeles vild och det slår lätt över. Men när jag sänkte min fart så gick det bra. tränade mest hopphinder och lite säck och tunnlar. Provade slalom och det gick väl inge vidare =)

Efter två timmar åkte vi och tog spåret. Det började bra. Hon hade bra tempo och jag klarade av att sköta linan korrekt. Första vinkeln gick kanon bra och andra sträckan. Men i andra vinkeln så blev det kaos. Jag trasslade in mig och linan fastnade och Dixie traslade in sig och hon snurrade rundor. Lång tid tog det och hon skulle bestämt åt andra hållet.
Men sen klurade hon ut det på något sätt och tog en konstig väg fram till sin klöv.

Sen tog vi en runda på stranden där hon fick bada och springa lite.


Nu är hon trött och jag med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0