Vad händer här?

I tisdags tog jag ju vaccinationen och fick direkt mycket ont i armen. Och det gör fortfarande mycket ont, men jag känner att jag kan skriva här idag. Fick även mycket ont i kroppens alla muskler och leder och gick som en gammal tant igår.
Sov mest hela dagen för att orka på kvällen och det gick trots allt.

Idag började vi på viltspårskursen igen. Mycket roligt tycker vi båda!
Flre spåret passade jag på att träna platsliggning nu när vi var på nya mark och lite andra hundar. Hon låg 2,5 minut på kanske 5 meters avstånd från mig. Det kändes bra så nästa gång så kan jag nog öka avståndet lite.

Spåret gick galant! Dixie var i himmelriket och jobbade från början till slut. Spåret var ca 400 meter och vi stötte på en bäck mitt i allt så vi fick lägga spår över en bro och sedan längs en stig och sedan vinklat 90 grader direkt från stigen och det var inga problem. Hon hittade sin klöv och allt var frid och fröjd!

Det som inte är frid och fröjd är att Dixen är dålig i magen. Och har varit det i tre dagar nu. Inte likt henne att vara det, jag tycker hon brukar ha stålmage. Men något har hon väl fått i sig. Så nu blir det fasta ett dygn, alltså ingen lydnadsträning ikväll.
Hon är pigg och glad som vanligt annars, så jag hoppas det går över fort.


Kommentarer
Postat av: Pernilla

Kul med både platsläggandet och spåret!!!

Dock mindre kul med hennes lilla mage.. hoppas det går över snabbt!

2009-11-12 @ 18:40:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0