Max 1 vecka kvar

Valparna borde komma allra senast nästa lördag, men troligen innan.
Inte långt kvar hur som helst.
Det tempas morgon och kväll. Lite upp och lite ner, men ingen dipp.
Dixie vilar mest hela tiden och är ganska ansträngd, men blir mycket glad när vi går promender. Dock väldigt korta.
Vi bara väntar och väntar.
Lucy är mycket snäll mot "syster" och vill vara nära och pussa i öronen =)
Hon märker nog också att något är på gång, för hon följer efter Dixie hela tiden och blir helt tokigt när jag eller någon annan går ut med Dixie själv.

Men Lucy får också gå egna rundor. Hon har nog sin spökålder nu. Vågar inte gå förbi brevlådor som hon gjort tusen gånger innan och kan hoppa till om det blåser förbi ett löv =)
Ja, denna period ska man också igenom.
Nu när Selma bott mycket här så har Lucy lärt sig skälla. Det är ett sämsta med Selma att hennes vaktande skall smittas över till de andra. Innan sommaren har Lucy typ aldrig skällt, men nu hänger hon på Selma. Selma fick åka hem idag till Landskrona och då blev det genast tyst och lungt. Vi vet i alla fall vem källan är =)
Fler tonårstecken är att det börjar komma tovor i pälsen, fler för varje dag. Hon har varit tovfri hittills, men nu krävs det pälsvård varje dag. Hon kommer klippas efter Sofiero.

Nu ska vi ut och träna lite platsliggning. Det är inga problem för Dixie nu i alla fall. Nästan svårare att få upp henne.
Lucy kan ligga stilla på 20 meters avstånd, nu ska vi bara öka tiden. Hon är mycket duktig med föremålsstörningar (jag kastar saker eller drar leksak framför henne utan att hon reser sig)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0