Alltid underbar!

Ibland måste man stanna upp och verkligen inse vad det är man har. Det är så mycket som vi har som man bara tar förgivet utan att verkligen uppskatta det. Idag är en sådan dag då jag känner stor uppskattning för allt jag har. En underbar familj och sambo, vänner, hem, mat, värme, alla materiella saker, ja allt!
Och extra mycket uppskattar jag denna underbara hund som ger mig så mycket livsglädje. Vad skulle jag göra utan Dixie i mitt liv?
Hon är den bästa vän jag kan ha, hon finns alltid vid min sida, ställer alltid upp på allt, hon är underbar i alla situationer! Det hon ger mig är värt så otroligt mycket och jag vet inte vad jag ska ta mig till den dagen hon inte finns hos mig längre.

Idag har jag och underbaraste promenerat i det mycket kalla, men soliga, vintervädret.
Och det blev ett litet prov på linförigheten hur pass bra den verkligen sitter om vi sätter ihop hela momentet med alla vändningar och gångarter som det ser ut på tävling utan belöningar mitt i. Och underbaraste gick finare än vad hon nånsin gjort! Jackpott belöning blev det i slutet med snölek!

Har även tränat att söka efter föremål som jag gömmer inomhus. Vi har bytt ut godisgömme till föremålsgömme.
Dixie får vänta i köket. Först visar jag henne föremålet så hon vet vad hon ska leta efter, sedan går jag och gömmer det på ett klurigt ställe och slutligen får hon klartecken att söka upp föremålet. Detta tycker hon är så vansinnigt roligt. När hon hittat föremålet kommer hon och lämnar det till mig och så börjar leken om.

idag ska vi fortsätta träna på vårt svåra trick. Sätta två baktassar i en låda och sedan gå runt med framtassarna. Igår gick det ett halvt varv. 

Snart är det dags att välja valp! Så spännande det ska bli och jag ska få välja först. Igår fick jag en utförlig presentation om en av tikvalparna och fler återstår. Så inom en snar framtid kan jag nog presentera vilken av valparna som kommer bli vår Juicy Lucy vom Zulimo =)

Nu ska jag göra det tråkiga i vardagen- jobba!
Min belöning (förutom lönen) blir lite hundträning i rasterna =) 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0