Utflykter

Igår kom Daniel hem från Spanien. Han ska stanna till måndag, men han ville så gärna se valparna innan de flyttar. Jag åkte ner med alla sex småttingar och hämtade honom på Båstads tågstation igår.
Två av valparna fick komma ut på stationen och gå i koppel. De fick titta på bilar och tåg och nya människor. Nyttigt för dem.
Lite läskigt tyckte de allt att det var.
När vi plockat upp Daniel åkte vi till Båstads stora Ica affär och medan den ena handlade så fick nästa två valpar komma ut. Bilar, bussar, människor och kundvagnar blev miljöträning. Även de sista två fick komma ut och vistas utanför affären. Lite läskigt tyckte de också.
Men människorna hälsar de glatt på och såklart blir det väldigt många som vill hälsa på valparna och i denna åldern ser jag det endast som positivt.

Nu när jag åker bil med dem sitter de i bilburarna. Det brukar vara lite pip i början, men ganska snart tystnar alla, även Bruno som har varit den som protesterat mest.
När vi åkte från Båstad igår var alla helt slut och somnade sött.

Idag har vi varit på stranden igen. Lite mer grått väder idag, men valparna var mycket pigga på att få komma till havet igen.
När vi går längs stranden med alla småttingar kommer det plötsligt en stor lös doberman i full fart springandes mot oss. Jag hann ta ett djupt andetag och hoppades att den inte hade för avsikt att äta upp alla bebisar, Som tur var den bara glad och ville hälsa. Men man vet ju aldrig med folk och deras lösa hundar. Hundens husse stod och skrek för gäves på att hunden skulle komma tillbaka. Hunden lyssnade först när den hade hälsat på var och en av valparna.

Efter strandvistelsen somnade alla valpar gott i bilen och vi passade på att köra lite ärende medan de sov.


Här går Daniel med 6 barbetvalpar i släptåg

Kommentarer
Postat av: Marie Widblom

Vilken mysig bild. Stor strand och små hundar, och en normal Daniel.

Marie

2010-10-08 @ 18:42:11
URL: http://www.laspezias.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0