1:a december

Julens månad är här! Jag har så fruktansvärt mycket att göra fram till den 13:e december, för den 14:e bär det av på semester. Men innan dess ska jag vara färdig med allt mitt jobb som jag ligger efter med, Lucy ska på inprovning på terapihundsutbildningen och så är det utställning och så ska det vaccineras och ögonlysas, tränas och hållas kurser och..... Ja massa annat som man borde göra.

Idag har vi tränat lite utställningsträning på promenaden. Det behövs väl egentligen inte, kanske mest för att jag ska minnas =)
Dixie fick träna stadga på stå och med tanke på störningen så var hon fantastisk. Jag ställde henne i position och hon blev tillsagd att stå helt still utan att bryta positionen medan jag sprang runt henne med Lucy. Hon står extremt stilla... . När jag stannar och vänder mig som så ser jag en katt som går bakom mig och Dixie ser den men står kvar. Det var duktigt för att vara en av de värsta katt/kanin-jagare som finns.
Som sagt, omvänt lockande är en FANTASTISK övning!!!! (även om vi inte tränat på katter i den övningen så fattade Dixie i alla fall)

Lucy däremot hade fått kattdoften i nosen utan att ha sett den så hon sprang inte så fint precis.

Sen har vi tränt raketljud. Nu blir det raketträning varje dag ända fram till nyår och lite därefter eftersom det snart kommer börja smälla när vi är ute och går. Det var maxvolym på idag och det gick bra. Lucy hade lite förhöjd stressnivå i sina konster som hon alltid gör när vi lyssnar på skivan, men ingen rädsla bara taggad och svansen viftar hela tiden. Stressen kommer minska för varje dag vi tränar. Dixie bryr sig inte alls. Helt oberörd!

Om det är någon som vill se något sjukt, men som är verklighet så kan man ta en titt på denna planerade kombination som man kan hitta på blocket.


Helt vansinnigt!!!!! Var är ryggen? Friröntgade haha! Det behövs ingen röntgen för att se att denna anatomi är helt förfärlig! Jag skäms över vad människan har gjort med vad som var en av världens bästa brukshund!

Kommentarer
Postat av: Marie Widblom

Jag håller med dej till 100%.Det är för jävligt.Som tur är så ser inte våran Astrid ut så.Jag vet också att en del uppfödare har börjat att tänka om angående avel.

Marie

2011-12-02 @ 09:47:23
URL: http://www.laspezias.se
Postat av: Anonym

Varför har man börjat blanda schäfer med Hyena :/ ???

2011-12-04 @ 09:17:42
Postat av: Anonym

Obs glömde //Urban

2011-12-04 @ 09:18:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0