Lucy har talat

Nu på morgonen har jag och Lucy varit iväg hos Katarina som är djurtolk. Det var inte för någon särskilt anledning utan bara för det är roligt och för att de andra hundarna har gjort det förrut.
Det är väldigt roligt även om jag inte vet hur det fungerar. Enligt Katarina var Lucy en mycket pratsam hund och hon pratade väldigt fort så Katarina fick skriva så pennan glödde.

Det här berättade Lucy med sin egna ord:

"Jag är en glad och väldigt omtänksam hund. Jag tycker det är mysigt när man sitter tillsammans alla och myser. Jag gillar inte att vara ensam och jag tycker flocken ska vara samlad. Jag gillar att leka och springa och hoppa högt. Det är jag jätte duktig på. Har svårare för att ligga stilla. Jag är ofta stel i kroppen och kan ha svårt att resa mig upp när jag har legat ett tag. Jag har ofta hörselnedsättning för att jag har kladd och ont i öronen och då får jag ont i huvudet också. Det är inte alltid, men ofta. Det kommer och går. Jag vill gärna vara ute så jag kan ha koll på allt som händer och är väldigt nyfiken. Sen kan jag vara lat också. På morgonen då kan jag sova länge.

Jag är väldigt beroende av människor, men de är inte lika beroende av mig och då kan jag hitta på något så de ser mig. Jag tycker om när jag får nya saker som ben. De kan jag ha länge. De som är ljusa är bäst och godast. Ibland ser jag dåligt när jag har hår i ögonen. Jag följer gärna med i bilen bara jag får vara med, för då ser jag det mesta. När jag är stel i kroppen så får jag ont under fötterna också. Jag känner verkligen att jag är älskad och jag försöker älska tillbaka. Jag har det jätte bra!"

Jag tycker det stämmer rätt så bra in på henne, men inte allt. Stelheten har jag vetat om sedan tidigare och har försökt massera bort, men det kommer igen och igen. Så nu har vi fått några piller hon ska äta som skulle göra underverk på 3 dagar. Jag hoppas på det. Jag har försökt leta upp Dixies och Selmas papper från när de var där, de hade varit intressant att jämföra med vad de sa, men tyvärr kan jag inte hitta det någonstans.

Trevlig helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0