Agilityträff

Idag har vi varit och träffat Malou (Majtippans Citrin of Cheba) och Bruno för lite mingel på Storegårds hundpark utanför Lund.

Anja, Malous matte, påstod att hon hade lite problem på agilityn med Malou, så syftet var också att kolla om jag kunde hjälpa till att rätta till de eventuella problemen.
Malou ville inte gå igenom tunneln, men efter några få justeringar var det inga problem och Malou sprang genom tunneln flera gånger.
Hon fick även träna lite hoppkombinationer, däcket och vippen och det klarade hon galant. Så nu tror jag de har lite att träna vidare på =)

Dixie och Malou är ju väldigt lika individer, kanske lite för lika? För det var lite spänt mellan dem idag vissa stunder =) Dixie tyckte inte att dottern lydde henne och dottern tyckte inte morsan lydde henne, så det var lite konflikt i luften =)

Lucy och Bruno fattade ingenting av deras spel.

Lucy är inte som vanligt och nu efter idag tror jag säkert att Lucy är sjuk. Hon är inte alls sig lik och är så slö. Idag gick hon in i tunneln på agilitybanan och la sig flera gånger eller låg under bänken. Det brukar hon aldrig göra.
Jag har velat hela dagen om jag skulle åka in med henne till djursjukhuset idag, men har avvaktat och än så länge har hon inte blivit sämre. Har nämligen suttit på djursjukhusets jourtider två gånger förrut med både Dixie och Selma och det har varit ca 7 timmars väntan. Då kan jag lika gärna vänta här hemma.
Har även upptäckt blod i avföringen och så har hon kräkt en gång nu på eftermiddagen.
Hon har fastat sedan i gårkväll men snart ska hon få lite kokt fisk och ris.
Imorgon blir det veterinären direkt! Nu ska allt kollas för jag blir galen annars om man inte hittar något, för hon är inte normal.

Nu känner jag mig så himla dum som har pressat henne med tävling igår och allt. Fy vilken matte jag är!
Jag skäms!
Nu är all hennes träning lagd på is till jag vet vad som är fel.
Har kollat henne tre gånger på kort tid hos veterinären, men de kan inte hitta något. I veckan gjorde vi ultraljud för att kolla om hon hade livmoderinflammation, men det hade hon inte.

Fästingsjukdomar är inte kollade och det ska också göras. Hon har bara haft en fästing detta året så det vore väl typiskt om just den lille skulle bära på någon smitta.

Bilder från idag:


Malou, Lucy och Bruno


En tunga och en liten Bruno =)


Malou vilar vid mattes fötter


Malou på agilitybanan


Malou


Malou


Malou

Vi har haft 26 grader och tryckande värme idag!

Kommentarer
Postat av: Marie Widblom

Håller tummarna föra att det inte är något allvarligt med Lucy.Det är jobbigt när man inte vet vad som är fel.

Kram Marie

2011-09-05 @ 17:13:20
URL: http://www.laspezias.se
Postat av: Marie Lidblad

Kolla fästingvirus!!!!

2011-09-05 @ 18:28:25
URL: http://www.batterikullens.se
Postat av: Jill Blomgren

Synd om Lucy. Hoppas det inte är allvarligt!

Hälsningar Jill

2011-09-05 @ 18:44:18
URL: http://www.abyfjorden.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0