Klagomål... på oss!!??

Igår när vi skulle till veterinären med Lucy så visade sig att det var strömavbrott på kliniken och alltså kunde vi inte ta några prover.
Tillsvidare äter hon nu en avmaskningskur för att utesluta att det är något så lätt som mask.

Idag har Lucy varit bra i magen och lite piggare. Men skendräktig är hon. Hon piper och letar valpar och bäddar. Hon piper efter hundar vi möter på gatan i hopp om att de kanske vill bli omhändertagna.
Hon är även keligare än kelnast. 25 gånger försökte hon krypa upp i vår säng i natt för att få närhet och kel. Men det fick hon inte för Daniel. Åh så hårt livet kan vara!

Så idag känns det lite mer hoppfullt.

Jag tror kanske att det blev för stor mental påfrestning förra veckan för lilla fröken. Först MH-beskrivning med alla konstigheter det innebär, sen påhoppad av hund, sen träning med nya hundar och sedan pressas till att prestera på tävling med nya skott och så var det ju inte så många veckor sedan vi flyttade heller och så skendräktighet på det. Kan göra att magen blev lite ur balans!

Nu avvaktar vi tills hon ätit upp avmaskningsmedlet och ser hur hon mår sen.

För att bara göra det riktigt jävligt för oss så hade jag fått ett brev från klagande grannar idag från hyresvärden.
I brevet påstods det bland annat att hundarna springer och dånar som elefanter och att vi har massa besökar som springer i trapporna och slår i dörrarna.
Jag blev milt sagt förbannad och ringde genast upp till hyresvärden och berättade läget. Jag tror nog att Dixie och Lucy kan vara några av de bästa hundar att ha i lägenhet. Aldrig skäller dem på ljud eller liknande och de springer verkligen inte på kvällarna. Möjligtvis går de efter oss när vi rör oss, men dålig isolering kan inte vi rå för.

Och några besökare har vi minsann inte haft!

Men ett par gnälliga grannar har vi så det var ju inte så svårt att räkna ut vem som hade klagat, så vi gick raka vägen ner med brevet till dem och frågade vad sjutton detta var. De kunde inte ens erkänna att det var dem som hade klagat.
Så nu hoppas jag att det blir lungt läge.

Jag har bott i hyresrätt de senaste 10 åren och har aldrig fått ett klagomål i hela mitt liv och så bor man här en månad och genast kommer det tråkiga brev.

Turen har verkligen inte varit med mig den sista tiden. Säkert bara för att det blivit tråkig höst.


Kommentarer
Postat av: Marie Widblom

Fy fan för gnälliga och fega grannar.Tur att man bor i skogen.Fast där har vi gnälliga markägare.

Hoppas det hjälper med avmaskningsmedlet.

Marie

2011-09-06 @ 21:31:49
URL: http://www.laspezias.se
Postat av: Pernilla

Jäkla grannar..men där fick dom tjii!

Håller alla tummarna på att det är som du tror med Lucy, omställnig och skendräktighet!

Kramizar

2011-09-07 @ 17:57:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0