Mardröm

I natt vaknade jag med tårar i hela ansiktet och svullna ögon. Jag drömde att någon hade avlivat Lucy utan att jag visste det. Eller avlivat vad ett mild ord. Någon hade skrutit halsen av henne och så hittade jag henne död och blodig.
Fy sjutton vilken mardröm och ledsen var jag.
Det var så skönt att vakna upp och kasta ett öga nedanför sängen och se henne ligga där i sin korg och sova hur lugnt som helst.
För ca två veckor sedan drömde jag att Dixie dog och då vaknade jag lika ledsen, men blev lugn igen när jag gick upp och kollade att hon levde.
Phu!

Igår var vi på träning. Dixie fick ett rally-pass som gick riktigt bra. Hon börjar få kläm på de nya skyltarna nu och det är väl tur då det bara är några veckor kvar till hennes tävlingsdebut i fortsättningsklassen.
Men hon behöver lite mer helhet i banan.


Sen hoppade jag in för Britt och höll hennes kurs i tävlingslydnad. Trevligt gäng med roliga hundar.
Igår fick de träna på platsliggning med störning och sedan omvänt lockande (vad vore livet utan den övningen?)
Sen jobbade vi med individuella problem och problemlösningar. Många hade problem med apporten och det är ett favoritmoment för mig att pilla i.
Nästa vecka ska jag rycka in igen och då blir det fler problemlösningar. Fantastiskt kul!

Efter kursen så fick Lucy komma ut för ett pass i lydnad. Och hon var så fruktansvärt taggad. Så underbart att se så jag nästan blev rörd. Jag fick mig ett par goda skratt åt hennes tappra försök att göra rätt. Hon ansträngde sig maximalt och hade en otroligt härlig attityd. Välkommen tillbaka!
Supertaggat fortgående, hon slängde sig i backen på läggande under gång, hon kom i racerfart i inkallningen och vände i luften när hon skulle sätta sig i utgångsposition och gjorde fina ställande.
(Apport och hopp hade vi inte tillgång till, men det vet jag att hon kan)

Det var serietävling i agility också. Jag hade tänkt att vi skulle vara med där, men eftersom hon varit dålig så valde jag att inte starta denna gång. Vi kan prova nästa tävling som är om en månad.


Jag känner verkligen att jag har mycket stöd och peppning inför Brysselresan av er läsare. Jag tackar för det!
Jag ska snart bestämma mig =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0