Klämma ut det sista av semestern

Hemma igen efter några dagar i Norrköping.
Daniel som börjar jobba imorgon vill verkligen få ut så mycket som möjligt av de sista dagarna, så det har (som vanligt) varit ett fullt schema.
 
Jag tycker det ska bli skönt nu när allt återgår till den vanliga vardagen och de dagliga rutinerna. Vi har haft en jätte bra semester, men nu vill jag bara vara hemma och att allt ska vara som vanligt. Har faktiskt bara varit hemma ca 10 dagar sedan i mars (innan valparna kom) så det ska verkligen bli skönt att bo på ett ställe och inte i en resväska :)
 
Mycket naturvistelse blev det i helgen i alla fall :)
 
Var ute och plockade svamp i skogen och blev några kilo rikare. Förra året när vi var på samma ställe så hittade vi ingenting plus att Dixie rymde efter nått spår hon fått upp och var bort 20 minuter så jag mest gick och letade efter henne, men denna gången hittade vi rätt saker och Dixie höll sig till oss hela tiden. Duktig tjej. Lucy håller sig alltid hos oss, men hon springer som en galning hela tiden fram och tillbaka...
 
 
 
Vårt lilla träsktroll. Lucy tar varje chans hon får att bada i alla lerpölar och stinkande träsk. Hon luktar vidrigt efteråt!
 
Tur att vi dagen efter kunde åka och bada av dem båda i skärgården :)
Ska alltid simma tätt ihop :)
 
Blöt hund på badhanduken, precis vad man vill ha :o
 
Varför gå på land när man kan gå i vatten?
 
Även i skärgården far Lucy som en tok. Dixie gjorde också innan, men har lugnat sig lite nu. Lucy har tyvärr inte fattat att man inte kan springa med gasen i botten när det är så branta klippor och ojämn mark. Hon brukar klara det men inte den här gången.....
 
En liten bit spräckt trampdyna blöder mycket, men hon verkar inte ha det minsta ont. Haltar inte och är mycket duktig med badaget och låter bli det. Vi får se hur det yttrar sig i veckan. Såret ser väldigt fint ut. Men misstänker att vi inte kan köra någon agility i veckan, jag hoppas bara det kan läka ihop till helgen så vi kan komma iväg till Oslo som planerat.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0