Vad ska jag göra idag?

Då har alla åkt och jag är ensam med alla hundarna.

Det var verkligen inte lätt denna gång med dem alla. Blanca är på Lucy som en igel hela tiden och jag ser att Lucy tycker det är jobbigt så då tar vi bort Blanca. Men då ser hon tydligen Lucy som sin och försvarar henne så hon flyger på oss alla om vi närmar oss henne och "hennes Lucy".
Hundjävel! Jag blir vansinnig på henne då. Hon har även flygit på Dixie och Selma när de har gått för nära och faktiskt även på Lucy när Lucy gjorde ett milt försök att få bort den lilla igeln.
Såhär har det aldrig varit innan när jag passat alla så det kanske är extra mycket nu för att Lucy är parad.

Så huset är avdelat nu i två delar med kompostnät så det blir lite lugn och ro.
Tur det finns!

Igår tittade jag för första gången på många år på melodifestivalen. Det var väl ungefär som vanligt, men när man sen går in på facebook så är det helt galet med inlägg och Björn Ranelids bidrag.
Alla skriver hur pinsamt och dåligt det var, men då tänker jag:
Varför all denna uppståndelse för något som var "sååå dåligt"? Tydligen har han faktiskt lyckats att förmedla något och röra om i grytan hos hela svenska folket när det nu blev så omtalat. Det är fantastiskt hur något som var "så dåligt" kan få alla att ägna sin tid åt att skriva inlägg på sin status. Själv tycker jag verkligen att Ranelid lyckades att få alla att prata om honom och det blir nog till hans fördel.
För har man väckt så starka reaktioner så är man skicklig, oavsett om det nu var positiva eller negativa känslor. Artisteri handlar om att förmedla något och beröra och ingen verkar ju vara oberörd. Så det är bara att säga grattis!
Själv tyckte jag det var ett galet men humoristiskt inslag och det stack verkligen ut. Och jag tror nog det har funnits sämre bidrag under de åren som melodifestivalen har gått.

Idag blir det nog jobb på mitt schema. En ny deadline till nästa helg och man vill inte ligga efter och då får man offra sig på sin lediga söndag.

Jag skulle verkligen behöva träna lite med Dixie inför nästa helg, men det är sånt satats skitväder nu med regn och rusk. (Men det får nog bli imorgon.) Jag har hellre några minusgrader är några plusgrader för det känns ungefär lika kallt bara att plusgraderna gör att det blir blött och geggigt och väldigt mycket smutsigare inne efter alla 16 hundtassar som bor här nu.

Nu gnäller de två små vita på andra sidan kompostnätet. De är missnöjda över att vara där. Jag sätter på musik och höjer volymen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0