Infall

Ibland får man sina infall då man bara gör saker utan att riktigt tänka efter vad det innebär.
Efter kvällens träning så har jag nu anmält mig och Dixie till en tävling i rallylydnad fortsättningsklass och en intensiv dag med tävlingsinriktad rallylydnad.
Så nu blir det målinriktade träningspass framöver, men det är ju så jag vill ha det, har jag inget mål så klarar jag inte av att träna målinriktat så därför måste jag sätta ett datum som deadline.

Kvällens träning gick bra förrutom att Dixie faktiskt snodde godiset en gång i 8:ans frestelse. Det har hon inte gjort så länge jag kan minnas, så det blir skärpt träning på det momentet.
Massa störningsträning har hon fått idag då vi har tränat mycket tätt på andra hundar utan koppel, men hon har 100% fokus på mig och struntar i allt annat. Även platsliggning låg hon 3 minuter med huvudet mellan framtassarna blickstilla. Duktig vovve!

Lucys agility gick också bra och sen fick hon vara med på lydnaden också. Hennes fotgående har blivit mycket bättre, men hon har samtidigt lagt till en ovana att pipa. Inte bra, detta måste vi genast jobba bort.
Platsliggning är hon jätte duktig på. Nästan så jag skulle kunna säga att den som vill kan prova att försöka locka upp henne från sin plats. Flera har provat, men hon ligger säkert.

Det går inte så bra med mina materiella saker. Vid nyår fick vi två stenskott på bilens framruta och där har det nu blivit en 30 cm spricka. Den växer för varje dag. Det blir nog att införskaffa en ny ruta, men jag vill inte betala. Inte ens självrisken.
Jobbigt.

Sen har vårt kylskåp gått sönder så alla kylvaror står på balkongen, men balkongdörren är också sönder och jätte svår att öppna och stänga.
Jobbigt.

Och det värsta av allt är att min dator lever sitt eget jobbiga liv. Nätet kopplas ifrån hela tiden och jag kan inte döpa om eller radera dokument. Har även svårt att ta emot filer, så det blir nog till att lämna in den också för en genomgång.
Jobbigt.

Men man ska ju fokusera på det positiva i livet så vi glömmer det jobbiga och njuter istället av att vi faktiskt har en bil att köra och ett kylskåp att förvara mat i och en dator att jobba på. Det är många i världen som inte har något alls, så man ska inte klaga på dessa I-lands problem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0