1 dags smärtfritt :)

Igår var så skön dag då jag för första gången inte kände någon värk i kroppen på väldigt länge. Fantastiskt!
Då plötsligt var allt roligt igen och för första gången på länge så kändes hundträningen rolig, precis som den ska vara.

Dixie fick träna rallybana med en "honnörs-hund".
Honnören är en skylt i avancerad klass där en hund och förare ska sitta eller ligga stilla i en ruta medan ett annat ekipage går banan, så det tränade vi på igår.
Detta är något Dixie inte riktigt gillar, hon undrar varför någon ska sitta mitt i hennes bana och helst vill hon nog köra bort dem, så först ville jag öva henne en gång med koppel, men det fick jag minsann inte, men hon klarade minsann det utan koppel ändå. Banan gick jätte bra.
Det vi behöver träna är språng marsch och samtidigt göra en 360 graders vänster snurr, mycket svårt för oss av någon anledning, men det ska hårdtränas. Även långsam marsch kan vara svårt i samband med 360 graders snurren då risk för sättande är stor.
Mmm, vi får se, just nu tycker jag det känns lite osäkert.

Lucy mår bara bra. Igår var vi nere vid havet och gick och i vanliga fall kastar hon sig i direkt, men nu tar hon det mera lugnt och gick bara i upp till magen. Jag tycker mig se magen växa för varje dag. Jag längtar till de små liven kommer ut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0