Händer inte så mycket

Det är inte så mycket aktivitet här just nu.
Detta beror på att jag har återkommande värk i rygg och nacke efter krocken och därför inte kan sitta så mycket här. Igår fick jag komma till en ny läkare för den förra var jag inte alls nöjd med. Men det är skönt att träffa någon som tar en på allvar. Nu plötsligt blev röntgen och sjukgymnast m.m bokat och en "deadline" på hur länge jag skulle gå med detta innan jag kom tillbaka igen. Men jag ska fortsätta äta de usla värktabletterna som inte hjälper. Känns lite onödigt, men jag hoppas att inflammationen i ryggen ger med sig snart.
Nog om eländet.

Idag hade jag avslutning på en kurs och med på kursen idag var min gamla vän Kim från Stockholm som jag inte träffat på 7 år sedan vi jobbade ihop. Nu är hon också en inbiten hundnörd och hade vägarna förbi och passade på att vara med och träna på min kurs. Det var verkligen jätte kul att se henne igen!

Det har ju inte blivit så mycket roliga hundaktiviteter här heller, men
hundarna är väldigt snälla mot mig och det passar både mig och Lucy bra med ett lugnare tempo på promenaderna. I vanliga fall håller vi ett mycket högt tempo när vi går, men nu anpassar de sig till min lite mera "normala" takt och den takten föredrar Lucy också just nu. Hon är inte så tjock ännu, men vilar mer än vanligt och ska vara nära och kela. Äter som en häst! Det konstiga är att Dixie är minst lika hungrig hon. Hon går och skramlar med skålen och vill ha mer mat. Det har inte blivit någon bra träning, jag har dåligt samvete men mina hundar är förstående och klagar inte. Daniel tar i alla fall Dixie med sig ut och springer så hon får göra av med sin energi. Hon älskar att följa med ut på springturer och sedan har Daniel lärt sig att stretcha henne efteråt :)

I helgen (söndag) blir det Malmö hundutställning och där ska jag vara med och visa "vår" lille Bruno. 4 Barbeter är anmälda, så vi får väl se hur det går för Bruno på sin första officiella tävling. Hans husse säger att han redo :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0