Blackout

Jag kan bara säga att sedan förra torsdagen så har det varit väldigt stressigt. Jag har inte suttit ner en sekund, sedan dess. Pulsen har gått i ett från att jag går upp på morgonen till att jag går och lägger mig på kvällen. Det har helt enkelt varit fullt upp med utbildningar, kurser, privatlektioner, egen träning, allt ideellt arbete, "sjuk" hund och extremt mycket att göra på mitt vanliga jobb (mig själv, sambo eller mitt hem har jag inte hunnit med överhuvudtaget.
Det går bra ett tag, men igår kände jag att det började bli lite väl mycket och för första gången fick jag en total blackout när jag skulle köra in i en rondell. Jag kunde inte för allt i världen minnas vilket håll man kör i en rondell!!! Väldigt obehaglig känsla! Tur jag hade en passagerare som kunde hejda mig när jag tänkte svänga till vänster.
Jag kokade även kaffe utan att ha hält i vatten och gjorde andra konstiga saker.
 
Daniel har åkt till Belgrad idag och ikväll har jag inget planerat och jag tänkte verkligen ta tillvara på denna kväll och lägga mig i skumbadet med ett glas vin och lyssna på min lugna spotify-lista och tända mina doftljus och för en gångs skull försöka ta det lugnt och andas och pyssla om mig själv lite. 
 
Typ något i denna stil tänker jag mig :)
 
Hundarna har fått sitt idag. Vi har varit i Helsingborg och tränat i det otroligt fina vädret med Emelie och hennes hundar. Det var väldigt skönt att det äntligen blev lite fint höstväder och jag är mycket nöjd med träningen. Emelie hjälpte mig och Lucy med kommendering av några moment i lydnadsklass 1. Det gick iof inte så jätte bra eftersom det just precis då kom en man och släppte ut sina två hundar som sprang och lekte och Lucy var väldigt intresserad av vad de höll på med, men trots den störningen så kunde hon ändå genomföra ett helt ok program. Man ska inte klanka ner på störning, det är bra med olika störningar och då vet man vad man behöver träna mer på :) men i stort sett är jag väldigt nöjd och med lite mer finslip så tror jag nog vi kan prova tävla till våren.
Vi körde även en platsliggning med Emelie och Vincent på fullt avstånd och full tid och det gick väldigt bra idag.
 
Med Dixie fortsatte jag med rallylydnadens högerhandling och så tränade vi på honnören som även hon klarade full tid.
 
 
Nä, nu stänger jag av datorn och dyker ner i badkaret och ska försöka att inte tänka på den deadline jag har på jobbet imorgon som inte är färdig....
Jag ser verkligen framemot när jobbdagen är över i morgon. Jag behöver min helg!
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Ta nu ett långt skönt skumbad,(somna inte)ha en skön helg.
Marie

2012-10-11 @ 21:58:47
URL: http://www.laspezias.se
Postat av: Gunnel

Låter inte bra att du stressar så! Ta hand om dig!
Kram
Gunnel

2012-10-11 @ 22:33:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0