Full pott!

Idag var det dags för tävling igen och denna gången på Helsingborgs BK.
Trots att både jag och Lucy var lite trötta efter den långa dagen igår så lyckas vi ändå få till en riktigt bra runda. Det kändes bra och jag var nöjd, även om jag tyckte vi hade några små missar. Men det tyckte inte domaren, utan hon gav oss full poäng pott, 100 poäng av 100 möjliga. Hon hade till och med skrivit 100++ :)
 
Det blev en 1:a placering av 27 starter :)
 
Jag är riktigt nöjd med helgen! Nu dröjer det två veckor innan det är dags för nästa tävling och då har vi chans på titel :)
 
Det var många kändisar med även idag. Stort Grattis säger vi igen till Emelie och Vincent som fick 96 poäng i mästarklass och 3:e placering. Ewa och Tyra tog sitt sista kvalificerade resultat och fick titeln RLD N, Sofia och Sigge fixade sitt andra godkända resultat i nybörjarlassen, Karoline och Mica slog till med 96 poäng i fortsättningsklassen och det gjorde även Desirée och barbeten Trix! Det är så roligt när det går bra för andra som man känner också :) Delad glädje!!
 
Min fina Lucy överst på prispallen och vann en hel hink med priser. Om man räknar Lucys sex senaste tävlingar i lydand och rallylydnad så han hon fått pallplats 5 av 6 gånger. Det måste nog vara en duktig tjej jag har :)
 
Så här såg det ut på banan idag: 
 
Idag har även Lucys dotter Alma i Danmark debuterat i rallylydnad fortsättningsklass och fått godkänt på 88 poäng! Stort Grattis till Alma och matte Michelle!
Alma 16 månader och redan en rally-stjärna :)
 
I morgon drar en hektisk vecka igång. Jag startar upp två nya kurser, det ska flyttas och till helgen börjar vi på kurs. Där i mellan måste jag hinna träna både agility och lydnad, gå på möten, packa, och hålla några privatlektioner, så det blir minst sagt fullt upp!
 

Kommentarer
Postat av: Gunnel Svinhufvud

GRATTIS Maja och Lucy!!! Vilket fantastiskt resultat! Kram Gunnel & co

2013-08-25 @ 22:48:05
Postat av: Karolin och Mica

Tack för grattis! :) Och måånga grattisar till dig och Lucy! Det ser verkligen trevligt ut när ni tränar/tävlar :)

/Karm Karolin

2013-08-25 @ 23:41:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0