God Jul!

Jag förstår inte riktigt var hösten tog vägen. Det känns som det var sommar nyss och vips så är det jul. Vet inte riktigt vad som hände därimellan???
 
Och jag har knappt uppfattat att det har blivit december och nu är det bara en vecka kvar till jul. Jag har massa inbokat före jul, så jag tänkte redan nu passa på att önska alla läsare en riktigt god jul och ett gott nytt år!
 
 
Dixie, Lucy och Timja har jullov nu :)
 
I lördags så var det avslutning på Heidi-kursen. Det var då dags att visa upp det momentet som man hade valt som sitt mission. Vi hade ju valt rutan och jag trodde absolut inte hon skulle klara det.
Men på något konstigt sätt så gick det.
 
Vi gjorde den två gånger. Första gången så sprang hon igenom rutan, men med ett extra kommando så stannade hon i rutan. Andra gången sprang hon ut och stannade i rutan direkt. Det har vi aldrig lyckats med förrut, utan att först ha övat rutan med belöning eller att hon har sett var rutan är. Så jag var ganska förvånad men mycket nöjd.
Vi ska bara få till ett bättre ställande, så det ska vi träna på :)
 
Igår hade vi besök igen av några som är intresserade av barbetvalp. Både Dixie och Lucy säljer in sig till max. Det ska kelas så mycket som möjligt :)
 
Idag har jag även Timja här. Hon ska sova över tills imorgon. Vi ska snart gå ut och leka :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0