Min lilla skunk

Inte förrän  nu verkar Lucy kommit ur sin skendräktighet helt. Nu är hon jätte glad, full med energi och vill gärna leka så fort hon får tillfälle.
Hon är jätte rolig att träna med och man kan inte tagga henne för mycket för då blir hon för het. Det var längesen vi hade den känslan.
Väldigt roligt när hon är så :)
 
Jag har tränat lite varje dag. Jag tränade kedjor med Dixie häromdagen med alla de nya momenten hon har lärt sig på höger sida, men det blir mycket slarv från hennes sida. Jag var inte nöjd, men det är inte hennes fel, utan jag som slarvat med inlärningen. Så idag har vi pillat med pyttesmå detaljer för att få till snygga övergångar och det blev mycket bättre! Fy skäms på mig för att jag gått för fort fram!
 
Jag har letat tävlingar till både Lucy och Dixie under våren och har hittat 14 möjliga. Nu hoppas jag att vi slipper åka på alla och att vi kan klara av det snabbt, men det vet man aldrig. Mycket kan hända och man får ingen andra chans på tävling.
 
Sen kan jag berätta att Lucy även kan gå under namnet SKUNK!
De två senaste gångerna som jag har borstat hennes svans, så har det läckt ut en fruktansvärt illaluktande vätska. Först förstod jag inte vad det var, men nu har jag ju kommit på att hennes analsäckar töms när jag borstar vid svansroten. Det är fruktansvärt äckligt, men hon ser rätt nöjd ut, för hon slipper mer borstning och jag måste ägna mig åt sanering.
 
Imorgon har jag ett nytt gäng på heldagskurs som ska lära sig massera sin hundar. Det ska bli roligt. Jag trivs med heldagskurser.
 
Här kommer en bild på en nyklippt Balder i Motala
 
Och här nedan har vi Sannie från Dixies kull
 
 
Trevlig helg!
 

Kommentarer
Postat av: Marie W

Så gör Bianca också när jag kammar hennes svans. Fast det kommer inte ut så mycket men det stinker.
Marie

2013-02-16 @ 23:10:26
URL: http://www.laspezias.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0