Efterlysning!

Nu går jag ut med en efterlysning av tidningar. Till alla er som vet med er att ni ska komma på besök så får ni gärna spara och ta med er tidningar. Det kommer behövas otroliga mängder tidningar, så alla tidningar är guld värda. Nu börjar det bli lite volym på valparnas kisspölar och våra 5 kassar som vi lyckats spara kommer inte räcka långt.
 
Valparna utvecklas i rasande fart just nu. Det är skillnad på dem från morgon till kväll. Innan idag när jag satte mig i valplådan så kom alla valparna fram och alla ville krypa upp i knäet. De smakar för fullt på fingrar och tår :)
De börjar även upptäcka sina röstresurser och det verkar precis som de själva blir förvånade när de gör ifrån sig ljud. Men vi hör både morr, skall och ylande nu. 
 
Här kommer några bilder:
 
 
 
När Lucy kommer in blir det liv i luckan! :) Alla är otroligt gosiga
 
 
Idag har det varit rallytävling och det har gått jättebra för många träningskompisar. Jag blir också sugen! Jag och Dixie är ju anmälda till söndag, men det känns som det kommer bli katastrof. Vi har knappt tränat alls. Jag tränade lite med henne i eftermiddags och man märker snabbt att träning är en färskvara som måste underhållas och det har vi inte lyckats med. Hon hade ingen vidare uthållighet och blev trött snabbt. Hu, vad jag fasar för söndag. Känns inte som hon kommer orka gå en hel bana. Vi har några träningspass planerade i veckan, så jag får se hur det känns efter det. 
Lucy blev också jättesugen på träning, vi körde lite grann med olika övningar, men med henne märks det väldigt tydligt att hon inte är i fas. Hon orkade springa en gång till rutan,sen blev hon trött :) Så det fick räcka där.
 

Kommentarer
Postat av: Lasse

Du jag känner en som kör tradare med retur papper från Uppsala till Umeå. Kan be honom köra fel.
Hälsningar
Lasse

2014-04-21 @ 21:39:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0