bra och dåligt

Imorse hade vi en väldigt bra morgon. Det var fantastiskt väder och det var dags att prova nya träningsmarker på Landskrona BK tillsammans med Emelie och hundarna. 
Deras BK ligger precis vid en stor sjö, så vi började med att Lucy och Lycka fick bada, vilket var mycket uppskattat. 
 
Lucy med bästa kelpiekompisen Lycka
 
Sen fick jag till ett bra pass med Lucy. Vi tränade både lydnad och rallylydnad. I lydnaden testade vi av 2:an hopp (skulle kolla om hon mindes) och det gick mycket bra. Sen tränade vi rutan också och Emelie hjälpte oss lite med det.
 
På rallyträningen gick det också bättre. Långt ifrån perfekt, men det börjar gå åt rätt håll igen. Lucy börjar förstå att mammaledigheten/sommarlovet är över och att hon nu ska återvända till sitt "jobb" :) 
 
Höjdpunkten var ju också att Emelie hade köpt med sig världens godaste croissanter! Det älskar ju jag :D
 
Det blev inte så mycket med Dixie. Hon är fortfarande inte bra och hon har fått en tid imorgon till veterinären. 
Efter att vi hade varit ute och var på väg upp i min lägenhet så ställer sig Dixie på översta trappsteget i trapphuset och sprutar diarré över hela trappan. Vilken mardröm! Det var bara att börja rengöra. Lukten sitter fortfarande kvar i näsan, hu! Nu har jag i alla fall gjort vad jag kunnat: fastat henne, gett henne kokt fisk och nu får hon dietmat. Men det räckte inte, imorgon får hon se till att bli frisk. Antagligen blir det ingen tävling för hennes del på lördag, men det viktigaste är att hon blir helt frisk från magåkomman. 

Kommentarer
Postat av: Marie W

Inget roligt med dåliga magar. Testa med Diar Sanyl, finns på apotek och djuraffärer. Vi gav det till Astrid när hon var dålig i magen pga hennes kroniska sjukdom, superbra.

2014-08-07 @ 11:06:15
URL: http://www.laspezias.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0