För varmt

Gårdagens träning gick inte så bra. Även fast vi alla gick upp tidigt så var det ändå hett på träningsplanen och det passar inte fröken Lucy. Hon ville inte sitta, ville inte ligga och var helt enkelt allmänt seg. Hon ville bara ligga i skuggan och lukta på blommorna. Lite Ferdinand över henne faktiskt :)
 
Jag kände bara att jag ville hem och genast stryka oss från den tävling jag anmät till. Men jag har inte gjort det ännu. Jag får helt enkelt hoppas att det inte är så varmt nästa helg.
 
Dixie var tvärtom helt galet glad för att hon fick träna. Hon bryr sig inte om att det är varmt, hon ger 100% i alla fall :) 
 
Sent igår kväll på kvällspromenaden så var det faktiskt lite svalare och då gick det mycket bättre när vi körde ett kort pass. Lucy kunde sitt och ligg igen, så det finns en smula hopp!
 
Fortsättningsklassen i rallylydnad är den tråkigaste klassen enligt mig. Den innehåller väldigt många skyltar med sitt åt olika håll och det känns ibland som man bara går runt och tjatar sitt genom hela banan. Lucy tycker sitt är sååå tråkigt, det är ingen utmaning, så det kan nog bli lite jobbigt för oss i den klassen. men vi hoppas hamna på rätt sida strecket för godkänd några gånger så vi sen kan lämna den tråkiga klassen bakom oss. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0