Bloggsemester

Jag tar lite bloggsemester nu....
Hinner inte riktigt skriva just nu känner jag, men här kommer en kort uppdatering.
 
Vi har hunnit med några fina träningspass. I måndags var vi och tränade i Helsingborg och för första gången på länge så hade jag båda tjejerna med. Lucy var mycket nöjd med att få vara med igen :)
Efter hennes långa paus, så förväntade jag mig att Lucy inte skulle vara så duktig, men det tyckte jag verkligen hon var. I Lydnaden känns det som att vi har halkat efter lite och för att komma igång igen så börjar vi nu med rallylydnad. Tävlingar är i sikte!
 
Med Dixie har jag haft stora problem med backa 3 steg på höger sida sedan senaste tävlingen. Det har varit helt omöjligt att få till det. Men när det inte fungerar så får man backa i träningen för att sedan komma framåt igen. nu kör vi bakdelskontroll till förbannelse på höger sida. Antagligen har jag slarvat med grundträningen där och därför håller det inte. Men idag fungerade det igen, då blir man så glad :)
 
Igår var jag på Gekås i Ullared och handlade hundsaker mm. Två nya mjuka hundsängar och mycket hundtugg blev det. 
 
Idag har Dixie blivit kortklippt. Jag tyckte jag klippte henne kort nyss, men nu var pälsen jättelång igen och jag föredrar att ha hundarna kortklippta på sommaren. Hon själv verkar också mycket nöjd med den nya frisyren :)
 
Ja det var lite om allt. Nästa vecka åker jag till Spanien för nu börjar semestern som jag väntat på :)
 
Trevlig sommar på er!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0