Buskillar

Cosmo och Agaton
 
Ja, här är det full rulle på småkillarna som är kvar. De busar och gör allt ihop. Jag får passa på att njuta av dem de sista dagarna nu innan de åker. 
Imorgon ska vi åka och stadsträna. Båda ska ju bli storstadskillar :)
 
De har fått lite träning idag på att sitta när jag har mat eller godis i handen. De vill gärna hoppa :) Men det gick fint. Några pass till så har de nog lärt sig. Rumsrenheten går bra, inga olyckor inne på dagarna, någon enstaka på natten bara. imorse vaknade de vid 4-tiden och då gick de ut och kissade, sen somnade de om till 10.30!!! Jag var så säker på att de skulle vakna innan, så jag blev lite chockad när jag själv vaknade då. 
 
Jag har alltid som regel att mina hundar ska gå upp när jag går upp, oavsett när. På så vis lär de sig att vissa dagar (arbetsdagar) går man upp tidigt, och andra dagar (helger) går man upp senare. 
Naturligtvis går jag ut med dem när de behöver, men sen får de somna om.
Jag tycker inte heller det är så viktigt att de får mat på exakta tider, det skapar bara förväntan hos hunden. Frukost serveras när man går upp :)
 
På fredag är det ombesiktning och badning, sen åker Agaton på kvällen. 
Cosmo flyttar på lördag.
 
Godnatt säger vi!

Kommentarer
Postat av: Marie W

Så är det hos oss också. Morgonmaten kommer när matte har varit vaken en stund oftas mellan 7-8. Men först ut på kisserunda i trädgården. MEN när min batterivänliga väckarklocka ringer en lördagmorgon te x kl 04,30 då jäklar blir det liv i luckan, då vet dom att nu händer det saker. När klockradion piper så är det ingen som bryr sej

2014-06-11 @ 23:02:33
URL: http://www.laspezias.se
Postat av: Maria

Herman klarar sig bra på nätterna. Vaknar mellan 4-6 o behöver kissa men somnar sedan om i sin säng. Idag 10 v : 6,2 kg

2014-06-13 @ 10:54:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0