Hejdå Milou!

Nu är det "bara" 5 valpar kvar, för idag har Milou (Majtippans Taste of Bounty) flyttat. Han ska bo i Stockholm hos sin familj och tränas till assistanshund till familjens son. Vi hoppas Milou är den rätta kandidaten för det uppdraget :)
 
Lite bilder på Milou:
 
 
 
 
 
 
Milou och hans husse sitter just nu på flygplanet på väg till Stockholm. Milou var väldigt cool på flygplatsen, han var nyfiken på allt :)
 
Vi önskar Milou och hans familj lycka till!
 
 
Även Lavas familj har varit här och hälsat på henne idag. De har kört hela vägen från Luleå, men ska hämta Lava på söndag. De hade sina andra hundar med sig, Molly och Juni. Juni är en valp från Lucys första kull, så det var jätte roligt att se henne igen.
 
En bild från "sjukstugan" med lilla Lava i mitten
Dixie och Lucy hatar sina trattar. Dixie gnällde en timme och försökte slita av sig den. Lucy tror inte hon kan röra sig med sin tratt, hon står bara med huvudet ner i marken och hoppas att den ska ramla av, vilket den inte gör. Hon förstår inte att man måste hålla upp huvudet om man ska kunna gå framåt. De har aldrig haft tratt på sig i hela sitt liv och de förstår inte varför de måste ha det. 
Dixie är helt som vanligt, men Lucy är väldigt trött och låg, men lite piggare idag än igår. det var i alla fall en lugn natt. 

Kommentarer
Postat av: Marie W

Gullhundar. Tänkt dej själv Maja att gå med tratt. Jag har haft några hundar med tratt och dom har möblerat om hela huset för att ta sej fram. Du vet ju hur stort hus vi har.
Kramiz Marie

2014-06-05 @ 21:42:15
URL: http://www.laspezias.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0