Komplikationer

Med den otur som Lucy har haft under våren med det ena eländet efter det andra så var det klart att oturen skulle slå till igen.
Lucy har ju varit väldigt slö sedan operationen. Hon har bara legat stilla förutom de korta rastningsrundorna. Hon har sett väldigt besvärad ut. I morse var det lite sårvätska runt såret och tempen låg på 39,4.
och såklart var det ju röd dag, men jag mejlade i alla fall till vår veterinär och berättade om Lucy och fick svar direkt att vi fick komma in med henne. Så himla snällt att öppna upp kliniken bara för oss. Det känns så skönt att ha en veterinär som verkligen bryr sig.
Blodprov visade på en infektion, så nu blev det en ny penicilinkur. Lucy fick en morfinspruta också för att se om hon skulle må bättre, men tyvärr har jag inte märkt någon skillnad.
 
Just nu känns det väldigt tungt och det känns som det aldrig kommer bli bra. Det är väldigt deppigt här ikväll, men jag hoppas att det blir en bättre dag imorgon. 
 
Lucy har i alla fall fått en uppblåsbar krage istället för tratten, för det gick inte alls med tratten. Det är i alla fall mycket bättre med kragen.
 
Dixie mår i alla fall bra och hennes sår läker fint. Hoppas det fortsätter så.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Annika

Usch så trist att höra ang. Lucy 😞 Vi håller alla fingrar och tår att hon snart kryar på sig ❤️❤️

2014-06-06 @ 21:55:06
Postat av: Maria

Lucy hjärtat! Hoppas hon fixar detta, verkar ju vara en stark tjej. Massor av omtanke och kramar från Västervik

2014-06-06 @ 23:07:43
Postat av: Marie W

Nej va tråkigt. Hoppas allt blir bra med lilla Lusen. Vilken bra vette ni har i Skåne som öppnar upp kliniken för er. Följer bloggen med förhoppning om att det är bra/bättre nästa gång du skriver.
Kram Marie

2014-06-07 @ 08:38:02
URL: http://www.laspezias.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0