Resten av dagen

Efter att Zita hade åkt iväg idag så åkte jag till Skummeslöv och hälsade på Karin. Där var ett helt gäng barbeter och deras ägare. Jag kunde ju inte ha med mina, men fick passa på att kela med alla de andra. Det var en mycket trevlig eftermiddag med strålande väder och god fika.
 
Jag fick en fin bild på Juni (Mjatippans Spicy Cayenne) 
Imorgon ska Juni få hem sin lillasyster Lava. De har redan träffats en gång igår och det gick bra, så de kommer säkert bli bra vänner :)
 
Den här fina skylten fick jag i present av Junis och Lavas familj! Jättefin är den! Nu är det väl ingen som kan missa var Majtippans kennel ligger ;) 
 
 
Sen till det hemska såret. Lucy må vara piggare, men hon är långt ifrån bra. Idag har såret blivit rött och svullet och hon är mycket öm. Men återigen har vi vår underbara veterinär som offrar sin lediga tid åt att hjälpa Lucy. Jag skickade bilden till henne nu ikväll och 5 minuter senare svarade hon att vi fick komma imorgon. Så nu blir det en ny tur med Lucy imorgon. Jag tycker så synd om henne, det är plågsamt att se sina djur lida. Man känner sig så hjälplös! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie W

Aj, det där ser inte skönt ut. Hoppas det fixar till sej för lilla Lusen.
Kram Marie.

2014-06-08 @ 14:01:06
URL: http://www.laspezias.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0