Timja

Idag har jag varit och hälsat på Timja (Lucys dotter). Det var ett tag sedan jag träffade henne nu. Hon blev så glad när vi sågs och skulle kramas minst 10 minuter.
Tanken idag var att jag skulle träna med henne och fixa pälsen.
 
Först gick vi en promenad i det fina vårvädret. Hon är så go, hon går och tittar på mig hela tiden och vill så gärna att vi ska göra något roligt. Sen stannade vi för att påbörja lite utställningsträning. Springa fint kan hon, men "stå" hade hon helt glömt bort hur man gjorde. Hon ville bara sitta. Efter en stund gick det ganska bra med stå, men hon hade ganska svårt för att stå stilla. Det får helt enkelt bli några fler träningspass om vi ska få rätt på det där. Planen är att Timja ska bli champion under året, så det är hög tid att börja träna.
 
Sen var det det där med pälsen. Timja hade så mycket päls, så mycket päls, SÅ MYCKET PÄLS! Jag har nog aldrig sett en barbet med så mycket päls. Hon såg ut som en stor björn. Det blev till att ta fram saxen och forma björnen till en barbethund. Och hon blev så fin när hennes former kom fram igen.
Om några veckor är det dags för årets första utställning för hennes del. Då hoppas jag att vi är redo! Om inte, så kommer det fler utställningar :)
Tyvärr glömde jag kameran, det hade varit kul med en före och efter bild på björnen :)
 
Imorgon är det dags för träning igen, för Dixies del i alla fall.
 
Trevlig kväll!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0