Valparna 4 veckor

Nu har valparna hunnit bli 4 veckor gamla. De är så goa nu! 
De har fått smaka torrfoder nu och det var också mycket populärt. 
 
Idag blir det en liten personlighetsbeskrivning av det vi kunnat se under veckan som gått. Det lär säkert ändras efterhand, för det händer så mycket i deras utveckling nu. 
 
1. Majtippans Taste of Aladdin
Vikt: 1,3 kg. Denna lille kille verkar ha bäst luktsinne, han känner av när Lucy kommer tidigast av alla och då signalerar han till alla sina syskon att mamma är i närheten och då hänger alla andra på i kör :) När han är mätt och belåten somnar han gärna i knäet. Han är nyfiken och lekfull.
 
2. Majtippans taste of Noblesse
Vikt: 1,5 kg. Rosa tiken är en mästare på att rymma från valphagen. Fast det verkar vara klättringen som hon tycker är roligast, för när hon tagit sig över kanten vill hon klättra in igen..och sen ut igen :) Hon vill gärna sitta i knäet och pussas och hon gillar att utforska nya saker, en aktiv tjej.
 
3. Majtippans Taste of Bounty
Vikt: 1,2 kg. Lille blå är mycket kontaktsökande och kelig. Han utforskar gärna mycket på egen hand och är först med att undersöka nya saker. Han gör inte mycket väsen av sig.
 
4. Majtippans Taste of Dumle
Vikt: 1,4 kg. Lille grön är kullens clown. Han är mycket kontaktsökande och leker gärna. Är ofta vaken längst av alla. Detta är en aktiv kille som också kan utrycka sitt missnöje t ex när han är hungrig.
 
5. Majtippans Taste of polly
Vikt: 1,3 kg. Lilla röd är en mycket snäll valp som inte gör något väsen av sig. Hon finner sig i all hantering och kelar gärna i knäet. När alla andra valpar står vid kanten och skriker efter mat så sitter hon lugnt och leker med en leksak och väntar på sin tur
 
6. Majtippans Taste of Japp
Vikt: 1,4 kg. Här har vi en riktig kelgris. Han är lugn och snäll och gör inget väsen av sig. Han vill gärna sitta i knäet och gosa. En av de lugnaste i kullen. Han har kommit på hur roligt det är att rulla över på rygg. Han leker i korgen själv och sen rullar han över på rygg och vill ha kli på magen
 
7. Majtippans Taste of Pigall
Vikt: 1,4 kg. Detta är en hungrig kille som älskar mat. Han har dock inte världens finaste bordsskick ;) Han kelar gärna och busar gärna med sina syskon
 
8. Majtippans Taste of Daim
Vikt: 1,5 kg Denna kille är är också mycket matglad. Han är också duktig på att rymma från valplådan. Kanske är han nyfiken på vad som finns utanför? Eller så vill han bara leta upp mamma Lucy så han kan få lite mera mat. Han gillar att springa och busa
 
9. Majtippans taste of Twix
Vikt: 1,55 kg. Detta är vår stora lugna kille. Han är mycket lugn vid hantering och kelar gärna obegränsat. När de andra valparna biter honom i öronen sitter han bara lugnt och snällt stilla och väntar tills de slutat, mycket tålmodig. Han är också en mycket matglad kille.
 
 
I helgen kommer de första valpköparna på besök
 

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Så fina allihopa,❤️

2014-05-02 @ 17:43:17
Postat av: Annika

Vilka sötnosar. Längtar sååå tills nästa söndag 😃

2014-05-02 @ 18:09:32
Postat av: Anonym

För söta asså ❤️

2014-05-02 @ 19:46:10
Postat av: Anonym

Oj oj, vilka sötnosar!

2014-05-06 @ 13:14:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0