Mycket nu

Jag hinner knappt med här, har otroligt packat schema just nu. Så är det ibland.
Här kommer i alla fall en liten uppdatering..
 
I torsdags var jag och Lucy på serietävling i agility. Det var en mycket taggad Lus som var duktig. Agilityklassen var svår med många fällor och det blev disk. Men hon satte alla kontaktfälten så det är jag glad över. I hoppklassen blev det också lite missar så det blev en disk till. I nybörjarklassen så blev det en vägran, när hon missade en tunnelingång, men det var ända felet så den klassen vann vi :)
Dixie var me och fick mellan Lucys lopp träna extrem störningsträning i rallyn genom att stå mitt bland alla agilityekipage som värmde upp och taggade sina hundar inför kommande lopp. Riktigt bra träning och Dixan skötte sig så bra :)
 
igår tränade vi i Helsingborg med Emelie och Alexandra och Emelie hade byggt en mycket rolig och utmanande mästarbana. Dixie var för lite uppvärmd och flippade ur och sprang och grep leksaken i 8:ans frestelse. Men efter att jag blivit arg på henne, så skärpte hon sig och satte det svåra. Hon klarade backningarna och sändande till kon.
 
Imorgon är det dags för tävling. Dixie går ut som start nummer 1 i mästarklass och jag är så nervös för det. Hon är desutom i höglöp och vill helst bara locka till sig snygga hanar. Hoppas hon kan fokusera på uppgiften imorgon!
Lucy tävlar på eftermiddagen i nybörjarklassen.
 
Hon var också lite galen igår på rallyträningen. Hon var riktigt taggad och låg på gränsen till överslag, men även hon hade nog behövt mer uppvärmning. Det får jag se till att fixa imorgon :)
 
Och tillsist säger vi Grattis till Leo (Majtippans Spicy Chive) i Uppsala som även han röntgats med A-höfter. Det blev ingen röntgen på armbågarna denna gång, så det får väl göras en annan gång.
 
Trevlig helg på er!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0