Lyan

Jag har inrett valplådan med mycket lakan och lite tidningar som Dixie kan bädda med. Jag tycker det ser mycket mysigt ut, men tyvärr har Dixie andra åsikter om var hennes lya ska vara.
Hon har nämligen bestämt att hennes krypin är under sängen. Där sover hon hela nätterna och även på dagarna. Hon morrar dovt om de andra hundarna försöker krypa in. Hon kan ligga där jätte länge på morgonen också, jag får inte ens med henne ut om jag inte mutar ut henne.

Igår hade vi idén om att sätta för så hon inte kan krypa under sängen, utan istället sova i sin låda. Det är inte det optimala stället enligt mig att föda valpar på. Dessutom börjar hon bli för tjock för att ligga där.
När hon insåg att hon inte kunde komma under så gick hon faktiskt in i valplådan och bäddade lite, men var inte nöjd. Istället blev hon orolig och försökte gräva sig igenom de hinder vi satt upp runt sängen och pep och vankade runt sängen och kom inte till ro.
Min tanke var att hon nog ger upp och lägger sig till slut, men det gjorde hon inte.
Så hon fick sin vilja igenom till slut. Då blev hon genast nöjd och somnade direkt.

Nu funderar jag på att sätta ett lägre tak på valplådan som man kan fälla ner och fälla upp, hon verkar vilja ha det lite trångt. Allt för min älskling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0