Frankrike

Då var man hemma igen efter några dagars vistelse i Frankrike, Lyon och Chatel Gyon vars huvudsyfte var att deltaga på Barbet symposiet där rasstandard och hälsa skulle diskuteras.
Hela resan har varit jätte bra. Än en gång så bara känner jag att jag älskar Frankrike som land. Mycket bra! Det som de inte är så bra på är att organisera saker, vilket visade sig på mötet. Men det var i alla fall kul att vara med och återigen träffa nya och gamla bekanta uppfödare från världens alla hörn. Tyvärr fick vi problem när vi skulle hyra bilen i fredags och hann inte fram till TAN testet i tid, så vi missade det tyvärr, men utställning på lördagen fick jag se då det var Barbet-special. Roligt att titta på, men just i det ögonblicket önskar man ju att man hade kunnat vara med och visa sina egna hundar :) Det får bli en annan gång :)
 
Har tagit massor av bilder, men lägger bara upp några från gårdagen från Barbetdagen:
 
Det fanns alla typer av barbet, olika färger, olika pälsar och olika storlekar, men temperamentet är lika :)
 
Mingel
 
 
Lucys uppfödare Renate från Schweiz visade upp Lucys halvsyster Kaya som var ensam tik i unghundklassen som hon då vann :)
 
Öppenklass tikar var nog ca 12-14 stycken
 
Träffade Gabriella med sina hundar från Sverige och här visar hon Gaia
 
 
Det var väldigt varmt och bedömningen tog lång tid
 
 
Bästa uppfödaregrupp
 
De fyra bästa öppenklass tikarnas placeringar. Bästa tik och BIM blev sedan Championtiken Laulava Toutes som bor i Holland
 
2:a i Championklassen blev Sylvia och Coco från Schweiz
 
 
Och BIR blev hanhunden Fri-Yell de la Perte aux Loups
 
Sen var det dags för mötet
 
Det var många frågor om pälsstruktur och här jämförs pälsen (vågig och krullig) på två hundar av Renée Rault, ordförande i Franska Barbetklubben.
 
Resan hem idag var lång. Ca 12 timmar, så nu är man lite trött. Jag är glad att vara hemma igen hos mina hundar. Jag saknar dem så himla mycket när jag är borta.
Borta bra men hemma bäst!
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Ja det verkar ju som ni har haft det trevligt bland alla dessa Barbeter. Jag gillar den svartvita som är på det första kortet på din blogg.
Ha det bra
Marie

2012-08-06 @ 09:20:09
URL: http://www.laspezias.se
Postat av: Marie Lidblad

Härligt att du landat igen.

2012-08-06 @ 20:59:45
URL: http://batterikullens.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0