onsdagsblogg

Igår åkte jag på agilitykursen utan egen hund.
Men jag fick låna den lille sheltiepojken Skrutt som är mycket rutinerad och duktig tävlingshund. Kan inte riktigt säga att vi var på samma nivå i träningen, han är jätte duktig och jag hängde inte riktigt med i min kantiga handling. Men det var väldigt roligt att prova köra med en annan hund. Han avslöjade nämligen allt fel jag gjorde, men det blev rätt på slutet så det var verkligen bra träning för mig.
Det var slalomträning som gällde för hela slanten och jag hoppas Lucy blir bra i tassen så vi kan öva på läxan innan nästa gång.
 
Lucy haltar inte längre, det var bara den kvällen i förrgår hon gjorde det, men hon får ändå ha sin strumpa på sig. Jag tror nog det ska gå att komma iväg i helgen, hoppas i alla fall på det.
 
Ikväll startar jag upp en ny valp/grundkurs. De var ganska många så jag får dela gruppen i två. Men ikväll är det bara teori utan hundar. Har skrivit ihop en ny del i mitt teoripass som egentligen är lite överkurs, så vi får se om det går hem eller om det blir för svårt. Det ska bli roligt att följa Timja på träningen, vi får hoppas hon sköter sig bra :)
 
Sitter också och väntar på att de ska öppna tävlingsanmälan till den rallytävling som jag tänkte starta med Dixie. Förstår inte varför man inte kan anmäla sig för snart går sista anmälningsdag ut.
 
Samtidigt när jag sitter och tittar på tävlingar så knyter det sig i magen, svartnar för ögonen, yrsel uppstår och jag blir torr i munnen. Man kan ju faktiskt undra hur jag ens klarar av att starta på tävlingar med min nervositet.
Jag blir nästan sjuk på riktigt.
Det är därför jag aldrig minns någon tävling i efterhand för att jag är i en helt annan värld. Förstår inte hur det kan gå och att jag har en hund som lyckas prestera trots att hennes matte beter sig mycket konstigt.
Hon är så duktig.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0