Svart, vit, brun

Mina fina <3
 
Ännu mer höst väder idag. Vi har åkt hem igen och imorgon blir det en sväng till Norrköping igen. Hoppas på lite svampplockning.
 
Nästa vecka är det bara hundaktiviteter hela veckan. Det är träning måndag och tisdag för mig och hundarna, sen startar jag upp en valpkurs på onsdagen (där Timja ska gå) sen blir det förmodligen mer hundträning på torsdag, sen får vi fredag ledigt och på lördagen åker vi till Norge för att hälsa på Amie (Dixies valp) och ställa ut Lucy på söndagen.
Amie och Lucy ska mötas i ringen :) Blir roligt!
 
Nu är alla valpar i Dixies kull (ädelstenskullen) utvärderade på höfter och armbågar och tyvärr blev ju inte resultatet vad vi hade hoppats på. Tråkigt tråkigt :( (Bara två som var anmärkningsfria)
Det känns väldigt tungt när man verkligen försöker göra sitt bästa för att få fram bra avkommor, men så blir det helt tvärtom. Barbetavel är svårt eftersom det finns för lite information bakåt i leden.
Dixie får nöja sig med att vara nanny i fortsättningen, men då kan vi satsa helhjärtat på träning och tävling istället och se hur långt hon kan gå, så det gör nog inte henne något..
Fina valpar fick hon i alla fall och vi hoppas de får leva ett problemfritt glatt liv, men det är det ingen tvekan om för de har världens bästa familjer!
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Vilket gulligt kort på hundarna.
Marie

2012-08-09 @ 07:34:47
URL: http://www.laspezias.se
Postat av: Jill

Du är en hedervärd person Maja som lever som du lär.Du tar Dixie ur avel trots att det troligen skulle gå bra om du bara parade henne med garanterat "armbågsfriad" hane medan många andra fortsätter att para med mycket sämre avelsmaterial. C-höfter mm. Kram på dig //Jill

2012-08-09 @ 17:57:28
Postat av: Gunilla

Håller med dig Marie tänk om alla skulle tänka och agera så. Då skulle vi slippa många problem:-) vilken jätte fin bild på dina hundar Maja:-) den lilla i mitten ser ut som en ull boll
Hälsningar Gunilla

2012-08-11 @ 20:39:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0