barbet-stjärnor!

Det har varit en mycket bra och trevlig helg. Lugnt och skönt och trevligt sällskap av min vän Susanne :) mycket välbehövligt!
 
Idag är det dags att säga grattis igen till  duktiga barbetvänner, valpköpare och träningskompisar.
 
Idag åkte jag till Helsingborgs BK bara för att titta på deras rallylydnadstävling där Desirée och hennes Barbethane Trix från Varberg skulle debutera i nybörjarklass.
Vädret var dåligt, mycket regn och Desirée och Trix gick ut som sista ekipage och banan var MYCKET lerig och inte alls trevlig efter att alla tidigare ekipage gått där. Trots detta så gjorde de en kanonfin runda med hela 98 p och det ledde till att de vann nybörjarklassen. Vilken debut! Stort Grattis till er! Ännu en barbet med stjärnstatus. Och Trix är bara 14 månader så han kommer verkligen ha framtiden för sig. Vilken hund!
 
Jag blir lika glad när det går bra för andra barbeter som för mina egna, för vi behöver visa upp rasens mångsidighet och dessutom att den platsar på prispallen! Alla barbeter som jag känner till som har tävlat har oftast minst en vinst med sig och gjort mycket bra ifrån sig. Det tycker jag är jätte roligt!
 
Och inte nog med det, för nu när jag kom hem och läste min mejl så fick jag rapport från Gunilla och Sannie (Majtippans Jade of Cheba) att de debuterat i lydnadsklass 2 på Habo BK med 190 p och 1:a pris!!!
Jätte Grattis till er! Fantastiska poäng! Mamma Dixie kan vara stolt över sin dotter! :) Och jag är stolt uppfödare! :)
 
Även vår träningskompis Ann-Sofie och hennes Tollare Senna tog sitt 3:e 1:a pris i lydnadsklass 2 på Ängelsholms BK med 182 p och vann sin klass och fick nya titeln LP II :)
 
Grattis till er alla!
 
Själv blir jag ju väldigt sugen på att tävla själv måste jag säga. ;)
 
Jag hade med hundarna idag, men eftersom det regnade mycket så blev det mest sitta i bilen för dem. De fick komma ut och träna på slutet när det var uppehåll, men då var båda VÄLDIGT överladdade och skällde och bar sig åt. Det gick dock bra när vi väl tränade :)
 
Två bilder på Desirée och Trix
De gjorde en fantastisk prestation tillsammans!
 
Stolta vinnare! :)
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0