5 veckor

Idag blir valparna 5 veckor! De har utvecklats jätte mycket denna vecka och är helt fantastiska allihop!
 
Veckans bilder är tagna ute efter att valparna lekt en längre stund, så de var ganska trötta vid fotograferingen :) (Men då är de lättare att fota eftersom de är stilla :))
 
De presenteras i födelseordning som vanligt:
 
1. M. Taste of Aladdin (svart band)
Vikt: 2,1 kg Han kommer flytta till Malmö, hans tilltalsnamn är ej bestämt. Han är en mycket aktiv och orädd kille som gärna kelar och somnar i knäet. 
 
 
2. M. Taste of Noblesse (rosa band)
Vikt: 2,2 kg. Denna tjejen kommer kallas för Zita. Hon är mycket nyfiken på allt som är nytt. Hon är expert på att ta sig fram överallt och hon är tuff i kamper med sina bröder. Hon vill alltid ha dubbla portioner mat :)
 
 
3. M. Taste of Bounty (blått band) 
Vikt: 1,9 kg denna lille kille kommer heta Milou. Han ska flytta till Stockholm och förhoppningsvis jobba som assistanshund bland annat. Han är en pigg krabat!
 
4. M. Taste of Dumle (grönt  band)
Vikt: 2,1 kg. Detta är en kille som verkligen växt under veckan. Han ska heta Herrman och flytta till Västervik. Från att ha varit bland de minsta, tillhör han nu den större skaran. Han är mycket gosig och aktiv när han väl är vaken, alltid glad!
 
5. M. Taste of Polly (rött band)
Vikt: 1,8 kg. Lilltjejen här ska flytta till Luleå och kallas för Lava. Hon är en glad och pigg tjej som gärna vill ha kontakt och sitta i knäet och gosa. 
 
6. M. Taste of Japp (lila band)
Vikt: 2,1 kg. Denna kille kommer inte bo så långt ifrån oss. Han ska nämligen flytta till Helsingborg. Han är mycket kelig och gillar att utforska saker.
 
7. M. Taste of Pigall (gult band)
Vikt: 2,1 kg. Denna kille kommer kallas för Nelson. Han är modig och kontaktsökande och gillar gosa i famnen.
 
8. M. Taste of Daim (orange band)
Vikt: 2,25 kg. Stört i kullen har denna kille blivit. Han kommer kallas för Wille. Han är mycket glad och svansen viftar ofta och han delar ut jättemycket pussar. 
 
9. M. Taste of Twix (inget band)
Vikt: 2,2 kg. Denna kille kommer kallas för Cosmo. Han kommer flytta till Stockholm och arbeta som terapihund bland annat. Han är mycket kelig, kontaktsökande och gosig, leker gärna och utforskar sin omgivning. 
 
 
Valparna är underbara allihop. Om 3 veckor flyttar den första, så jag ska verkligen passa på att njuta så länge de bor här. 
Dixie och Selma tycker inte särskilt mycket om valparna. Båda skäller på dem om de kommer för nära. Men båda vill ändå umgås med dem. Dixie kommer nog lära sig att leka lite med dem senare, just nu tycker hon de är så många och hon gillar inte när de går på hennes tassar. Men valparna får samtidigt lära sig lite hundspråk och förstår signalerna och tar det hela med ro. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nej vad söta dom är😃 Nelson var ett gulligt namn😀

2014-05-09 @ 16:59:52
Postat av: Maria

Fantastiska, längtar efter Herman. Dom är ju så fina.

2014-05-09 @ 19:31:26
Postat av: Gunilla E

Så otroligt fina alla, synd att man inte kan äga dem alla😉

2014-05-09 @ 20:53:54
Postat av: Annia

Åhh låt det bli söndag snart så man kan få gosa med dem ❤️

2014-05-09 @ 22:39:06
Postat av: Annika

Annika som tycker ovan 😃

2014-05-09 @ 22:41:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0