Press

Usch, just nu känner jag att jag är under press.
Den här jäkla influensan är så seg att bli av med och jag har på riktigt inte tid att vara sjuk. Alltså verkligen inte.
Jag har deadline på jobbet om 3 veckor och det var tajt som det var redan innan. Nu blev det ännu värre med tanke på att jag var sängliggandes hela förra veckan. Jag skulle behöva jobba dygnet runt för att hinna bli färdig!
Jag är inte frisk än, men har i alla fall fått gå till jobbet denna vecka.
 
Lite överansträngning och stämbandsinflammationen kommer som ett brev på posten.
Jag kan aldrig vara sjuk som andra vanliga människor. Det ska alltid bli massa tråkiga följdsjukdommar. Det är som ett lotteri..och det blir nitlott varje gång.
 
Stämbandsinflammationen som jag dragit på mig nu är hemsk. Kan inte prata och har ständig rethosta som förrvärrar stämbanden. 
 
Och det värsta av allt är att den måste försvinna tills i helgen, för då är det nämligen dags för min och Emelies rallylydnadshelgkurs.
Då MÅSTE jag vara bra i rösten. Det är bara så! Jag dricker oändligt med te och har köpt in alla möjliga hals- och hostmediciner jag kunde hitta, så nu är det bara att hoppas och hålla tummarna för att jag blir helt frisk till helgen!
 
Jag och Emelie har haft planeringsmöte idag och vi fick till ett väldigt bra och spännande upplägg. Det ska bli riktigt roligt.. Tack Emelie för världens godaste scones! 
 
 
Idag har jag varit med Timja och Lucy hos hjärtspecialisten Torkel Falk och gjort ultraljud på deras hjärtan.
Timjas syster har en hjärtsjukdom och nu skulle jag alltså kolla upp om mina hundar hade något liknande.
Men allt var perfekt med deras hjärtan. Fullt friska hundar sa Torkel! Det var ju himla skönt att höra. 
Det är skumt det här med hjärtfelet, man undrar var det kommer ifrån. Det finns ingen i släkten på varesig Lucys eller Frankies sida som har haft problem med hjärtat. Nu hoppas jag att fler i kullen kollar upp sina hundar. Det är ett måste för avel och är av högsta grad av intresse för min egen del.
Det var i alla fall himla skönt att få denna undersökning gjord, så slipper jag oroa mig för det!
 
Jag har så dåligt samvete för mina hundar. De måste verkligen tycka att jag är världens tråkigaste matte som bara är sjuk hela tiden. Men så gudomligt snälla de är! De ligger dag ut och dag in vid mina fötter och klagar inte.
Igår körde jag lite stumträning för att dämpa mitt dåliga samvete. Jag hade tappat rösten helt och kunde inte säga något till hundarna. Men det gick att träna fritt följ och lite fjärrdirrigering med handtecken.
Och nästa helg är det dags för tävling. Ja, jag känner pressen igen. Tävla, utan att ha tränat på länge = Inte bra.
Måste bli frisk!
Måste bli frisk!
MÅSTE BLI FRISK!....Helst NU!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0