25 oktober

Hej!
Igår var jag och Dixie och hälsade på min kompis Strut i hennes nya hus. Sanne var också där och vi hade så trevligt. Åt god mat, såg på idol och jag tuperade deras hår =)
Var hemma ganska sent och där ligger Daniel vaken och kan inte somna förrän jag har kommit hem. Jag hade glömt telefonen i bilen också.

Upp igen 06.30 och packa väskan för dagens hundaktiviteter.
Vi träffades i skogen och jag och Dixie skulle prova på sök för första gången. (Där hunden ska leta upp personer i skogen)
Jag trodde inte hon skulle klara det, jag trodde hon skulle äta pinnar och springa rundor. MEN, hon var JÄTTE duktig. På en sekund så fattade hon direkt. Jag var helt häpen. Jag är super nöjd!

Efter det så var det lydnad. Platsläggningen var det väl inget fel på. Ligg under gång var ok, men fotgåendet var inte alls bra. Men det var nog lite för svårt. Hon tappade fokus och gjorde annat. Men jag hade lagt upp det fel. Jag skulle ha presenterat min avståndsbelöning direkt. Men det är ju bra, för nu vet jag det =)

Trots att vi bara sovit fyra timmar inatt så gick det väl bra. Vi tog en liten extra skogspromenad ner om stranden. Dixie fick springa lös och vi kastade lite pinnar i vattnet. Så det blev ett dopp som avslutning för min vovve.

Nu ligger hon trött och utslagen i sin fåtölj.
Och jag är ganska trött själv.

Imorgon är det barbetträff i Lerberget. Det ska bli jätte roligt. Vi blir ett helt gäng!


Nu ska jag pyssla lite.


trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Längtar tills på torsdag! Kramz!

2008-10-27 @ 14:00:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0