Filmer från tävling

Här kommer två filmer på två av tävlingarna i rallylydnad med mig och Dixie

 
En mycket glad Dixie som tyckte tävlingen var toppenkul! Daniel glömde stänga av kameran i slutet. Han blev så ivrig över att han skulle kasta leksaken till Dixie. Inte lätt att göra två saker samtidigt =)


Lite sämre kvalité på denna filmen, men man ser lite ändå. Ja, Daniel.. Taggad det var hon! =)


Vi har haft fullt upp dessa dagar. Har knappt fått något andrum. Har haft gäster att ta hand om och även varit på bröllop igår.
Fantastiskt fint och trevligt och god mat och goda drycker och dans hela natten lång.

Och imorgon börjar en ny pärs då vi ska börja flytta. Hu vad jobbigt. Och mitt i flyttkaoset så är det kurser, veterinären, tandläkare, möten, och hälsa på i Norrköping och så ska jag försöka hälsa på två av Dixies valpar som jag inte har träffat sedan de var bebisar, så det ligger högt på prioriteringen att få till en liten träff.

Nu ska jag packa lite väskor och slänga massa skit.


Ny titel

Vi avslutade vår tre-dagars tävling med att ytterligare kamma hem första placeringen (av 36 starter) med ännu en fullpott med 100 poäng igår.

Det känns riktigt bra! Dixie kan nu titulera sig RLD N

Dixie har verkligen varit på topp. Igår kändes det ändå inte helt bra i början av banan. Jag kände mig ganska trött och efter tidigare dagar och ville mest få det överstökat.

Men WOW vilken hund jag har som klarar att prestera tre dagar i rad varav två dagar med 100 p och den andra 98 p!

Det var Dixies 8:e titel i rad. Hon har plockat det mesta på det hon har ställt upp på på sista tiden, så hon börjar bli riktigt tungt meriterad och detta är ännu bara början på denna karriären.

Nu ska vi börja titta på skyltarna i nästa klass. Och sedan ska jag också försöka få Lucy startklar. Hon är inte den typen som har chans på 100 poäng, men godkänd ska hon nog kunna bli framöver =)

Emelie och Vincent tävlade fortsättningsklass igår för första gången och även de slog till med 100 p och vinst i sin klass.
Vincent är den sötaste mellanpudel jag någonsin sett och den duktigaste också.

Petronella och Tyra som vi också känner slog till med 97 p i nybörjarklass och det var också mycket fint!
Tyra är blandningen Cockerpoo.


Igår var det tre ekipage som uppnådde 100 poäng och då blir det delad första plats och andra och tredje placeringarna försvinner.
Så här står vi alla och trängs på första platsen och bredvid står domarna.

Inga fler tävlingar är inplanerade nu. Mina nerver måste få vila lite.

De två första dagarna blev vi filmade, så jag lägger upp filmerna så snart de är klara så ni kan få se en riktigt glad och följsam Barbet som tycker tävling är sååå kul =)


Måste också bara gratta Lucys uppfödare Renate till ännu ett fantastiskt röntgenresultat i J-kullen (Lucys kull)
6 av 9 valpar är röntgade, 5 med A-höfter och 1 med B-höfter. Alla med 0 på armbågarna.Helt fantastiskt!
Jag är så glad att även alla Lucys syskon är friska och sunda och väldigt fina.
En riktig superkull!
Dag 2

Vi nådde inte upp till ribban vi satte igår, utan fick nöja oss med 98 poäng på kvällens tävling med ny banan och ny domare.
Det är vårt tidigare rekord, så självklart är jag supernöjd med det! tror det blev en fjärde placering.

Det gick jätte bra, men var rättvist bedömt, så de två avdragspoängen skulle vi ha. Det blev ett litet missförstånd vid en skylt, men vad spelar det för roll?
Det är superpoäng och vi klarade av att prestera igen.

Imorgon är det sista dagen och då hoppas jag vi ska ta det sista. Jag kan ärligt säga att jag kommer bli mycket förvånad om vi inte skulle klara det. Men man vet aldrig. Dixie kanske tycker det räcker med två dagar och flippar ur? =)

100 poäng idag fick Emelie och Vincent som är en mellanpudel som hade vårt startnummer från gårdagen, nämligen nr 14. Verkar vara ett bra startnummer =) Det var riktigt snyggt! Grattis till er!Officiella debuten i rallylydnad

Nyss hemkommen från första tävlingsdagen i officiell rallylydnad.
Vad ska man säga? Dixie är helt fantastisk! Vilken hund hon är!
(Annat lät det igår, men hon är förlåten nu och kattungen mår bra. Det var inte så farligt som det såg ut)

I vår grupp var det 33 starter och där placerar vi oss som delad 1:a med en annan med oslagbara 100 p som är maxpoäng i rallylydnad och får stå överst på prispallen.
Bättre kan det inte bli! Nytt rekord för oss!

Om man får max poäng så får man bli uppflyttad direkt till nästa klass, men vi kommer tävla de andra dagarna också och samla ihop till en ny titel.

Det var nästan bara bruksfolk med deras vall- och brukshundsraser med på tävlingen, men ikväll räckte det inte till för deras del, utan de får se sig besegrade av en Barbet =)

Fortsättning följer imorgon, men det blir svårt att toppa denna start, det kan ju nämligen inte bli bättre =)
Dixie gjorde sitt livs bästa tävling idag och det ska vi njuta av!


Hemska katt-öden

Det finns en anledning till varför jag blivit hundmänniska istället för kattmänniska.
Jag har vid flera tillfälle under min barndom stött ihop med olika katter på ett eller annat sätt, men det har alltid slutat olyckligt för de katterna.

Min första kattunge blev överkörd av vår bil när jag skulle till dagis en morgon. Jag hade gjort den så tam så den inte var rädd för något, inte ens när man startade bilen så flytta den på sig.

En annan katt hittade jag ute på landet och bar hem när jag 8-9 år. Jag släppte in den i huset och då blev den rädd och gömde sig. Det var i sommarsugan och samma dag skulle vi åka hem och när jag berättade för mina föräldrar att jag hade släppt in en katt så trodde de inte på mig även fast de letade överallt i hela huset.
Som barn fantiserade jag mycket om egna djur och de trodde väl att jag hittade på det med katten.
När vi återvände en månad senare så låg katten död i min säng och kramade ett gammalt påskägg med några kvarglömda godisbitar som den kanske försökt äta.
Det var fruktansvärt både för mig som visste att det skulle sluta så och för föräldrarna som inte trott mig.

En annan kattunge hade jag och min kompis hittat i en lada och hade inne i ett stall. Vi hade satt upp bräder så att den lilla kattungen inte skulle bli trampad av hästarna eller uppäten av gårdens hund. Vi skulle gå och hämta något och när vi kommer tillbaka till stallet så har en bräda blåst ner och där under ligger en platt kattunge.

Det finns fler historier, men på senare år har jag hållt mig så långt ifrån katter som möjligt för jag vet att det alltid händer något hemsk.

Men igår blev ett undantag. Vi gick på promenad förbi en obemmanad lada som ligger nära oss och där inne hördes en jamande/skrikande katt. Där är jätte mycket katter som bor där utan ägare.
Jag gick in i ladan för att titta vad det var och efter en stund ser jag en liten kattunge som fastnat i ett snöre och håller på att strypas. Det gick inte att få loss tråden så jag fick springa hem och hämta en sax.
När jag sedan klipper av tråden så ser man att kattungen suttit bunden med ett tunt nylonsnöre runt halsen och bredvid står en tom vattenskål.
Säkert ett barn som inte får ha katt hemma och som bundit kattungen för att hitta den nästa gång. Barn tänker inte på konsekvenserna.

Hur som helst så kändes det bra att jag för en gång skull kunde rädda en katt.

Idag gick vi dit igen för att se så den inte satt fast igen. Det gjorde den inte utan den kom glatt springandes och ville ha kel. Hundarna var med utanför och var mycket nyfikna, så den lilla kattungen kom med ut och Lucy fick hälsa på den först. Jag höll den i famnen så de inte skulle gå för vilt till. Hon nosade och ville genast leka.
Men när Dixie ska hälsa så klapp hon efter den direkt och bet av en liten bit av kattungens öra.

Min otur är tillbaka. Fy sjutton så dåligt jag mår över detta. Hela dagen är förstörd för den kattunge som jag nyss räddat har jag nu sett till att den fått halva örat avbitit av min hund.
Som tur är verkar lilla kattungen inte känna så mycket smärta för den var lika glad ändå och hoppade och lekte.
Men jag känner ändå mig som världens hemskaste människa idag. Aldrig trodde jag Dixie skulle göra något sånt!
Hon har träffat både katter och kaniner som hon hälsat på innan, men nu kan jag aldrig mer lita på henne vad gäller det. Just nu tycker jag bara hon är hemsk!

Nu känner jag att jag måste ta ansvar för den lilla kattungen så den inte far illa, men man ska ju inte tämja herrelösa katter, så nu är jag kluven.

Kanske lika bra att jag aldrig mer närmar mig en katt.

Förlåt alla katter som träffat mig! Jag vill bara väl, men det blir alltid fel!


Hipp Hurra!

Idag fyller vår äldsta vovve Selma 9 år.

Som den bortskämda prinsessa hon är i vår familj så uppvaktades hon med frukost på sängen.


Såhär glad blir man när skönsjungande familjen kommer med specialsmörgås med leverpastej, köttbullar, korv och ost på 9-års dagen

På några sekunder var smörgåsen uppäten och födelsedagsgrisen kunde återgå till sin skönhetssömn.

För tre års sedan på Selmas 6-års dag så började hennes dag på liknande sätt, men höll på att sluta riktigt illa. Selma blev nämligen attakerad av grannens schäfer som högg henne rejält på olika ställe. Men efter några veckor av dränering och mediciner så var hon på benen igen och vi är så glada att hon fortfarande finns här hos oss.

Dixie och Lucy har fått spåra idag. Blev ca 300 meter med två vinklar.
Precis när vi ska släppa på Lucy på hennes spår så kommer det en hare uppflygandes och springer bortåt. Lucy blev lite galen och ville springa efter, men hon klarade att flytta fokus från haren till sitt spår och sedan tog hon det riktigt bra. Jag är mycket nöjd med henne.

Dixie klarade sitt spår bra också. Hon har lite annan spårtektik med mycket zick zack över spåret, Lucy går mer rakt.

Jag har lyckats komma med på tävlingen trots det strul som varit. Så vi har tränat litet pass rallylydnad också.
Vi har inte tränat mycket, men det ingår i strategin. Om Dixie ska hålla tre tävlingar i rad så kan man inte tjata ut momenten innan vi ens kommit till tävlingen.
Men hon känns bra nu.


Hallands Väderö

Idag har vi varit hela dagen på Hallands Väderö, en mycket vacker ö utanför Bjäre.
Alla hundar hade vi med oss och man får ha med dem överallt på ön, även på stränderna. Men eftersom hela ön är naturreservat så måste de hållas kopplade hela tiden.

Lucy var riktigt hemsk att ha med sig. Det är många som har hundar med sig till ön och så fort hon kände doften av hanhund så började hon att gny och pipa. (Oftast brukar det vara hanhundarna som piper efter löptik) Herregud hon ville aldrig sluta och det gick inte att få henne att vara tyst. Enda gången hon inte pep var när vi gick med henne.
Hoppas höglöpet är över snart.

Det blev bad för hundarna och sedan vandring runt hela ön.


Pip pip pip


Men hon är söt ändå =)


På vandring


Alla tre pinnar på i raskt tempo


Dixie i trädet


När vi sedan var tillbaka i Torekovs hamn så var det nära på att ske en olycka. En lagottohane var snabbt framme vid Lucy som genast stod redo, men jag hann få undan henne och lagottons ägare hann få undan sin hund innan något hände. Nära ögat!

När jag kollade PM:et inför tävlingen nästa vecka så stod det att jag inte var anmäld. Mycket konstigt, så jag har fört diskussioner med lite olika personer, så jag får väl se om vi kommer med eller inte. Tråkigt om det inte går, för jag har sett framemot det så länge.

Idag gratulerar vi Sveriges första viltspårschampion- Ludde Lumps Clear Christal "Clara" och matte Tina som tagit sitt tredje raka första pris i öppenklass viltspår! Stort Grattis!

Lovande utveckling för arbetande Barbeter

Lucy är mer eller mindre som vanligt sedan igår, trots att hon inte fått medicinen förrän idag.
Så det är nog ingen fara med henne längre.

Men efter hon löpt färdigt ska vi tillbaka och göra ett ultaljud så att vi ser att allt står rätt till med livmoder och äggledare och att infektionen säkert är borta.

Annars så njuter vi av semestern som är alldeles underbar och idag har det varit strandväder.

Jag blir så himla glad av att läsa överallt hur folk jobbar med sina Barbeter och börjar starta på tävlingar och prov inom olika område.
Det är precis det här jag har hoppats på länge och det som jag själv strävar efter med mina hundar!

Några Barbeter tävlar agility och placerar sig mycket bra. Clayhills Etienne "Mio" har tagit ett 1:a pris i lydnadsklass 1 på sin debut, Clara i Stockholm är bara ett första pris ifrån sitt viltspårschampionat som hon nog kommer ta när som helst och nästa vecka hoppas jag själv kunna visa upp en fin parad med Dixie på rallylydnadstävlingarna som varar i tre dagar.
Där är 99 startande ena dagen, så det ska blir roligt att visa upp en glad och duktig Barbet och se hur hon står sig mot alla andra.
Idags läget är konkurrensen om pallplaceringarna stenhård och man måste gå näst intill felfritt för att ha chans på topplaceringarna, men om Dixie är med på noterna så vet jag att hon kan ha chans på riktigt höga poäng.

Heja heja till alla aktiva Barbetägare! Det är verkligen dags att vi visar att vår ras kan mer än bara vara fina på utställningar. Det är ju en arbetande hund som går att ha nästan till allt, så jag är mycket glad nu när det börjar satsas lite mer på arbetsmeriter som egentligen är det viktigaste.

Snart ska jag själv ut och träna ett pass med mina lurvtussarSjuk Lucy

Lucy är i höglöp och uppträder som höglöpande tikar gör.
Igår morse så vaknade jag av att Lucy stod och ylade ett riktigt vargyl efter en ful liten hund som gick förbi utanför på gatan. Hon börjar bli desperat.

Men igår kväll så blev hon konstig. Hon verkade ha ont och vände och vred sig i olika ställningar och ålade fram på golvet. Detta har jag inte sett eller hört någon annan hund göra, så jag blev såklart orolig. Och hela kvällen höll det i sig till och från. Hon var väldigt hängig och låg för sig själv och där i mellan fick hon smärtattacker då hon pep.
Vi läste lite på nätet att unga tikar kan få ont vid sina första löp. Jag ringde även till djursjukhuset och rådfrågade.

I natt var hon ganska lugn och imorse fick hon bara en liten smärtattack. Själv kunde jag inte falla i någon djupare sömn, jag var på min vakt och höll ett halvt öga på henne hela natten.

I mellan åt har hon varit pigg och hon äter med sin vanliga goda aptit.

Men imorse ringde jag såklart till min veterinär och även om det egentligen hade fullbokat så fick vi komma ändå.
Ett enkelt blodprov konstaterade att Lucy hade en infektion i kroppen.
Alltså beror hennes smärta troligtvis inte på löpet. Nu ska hon äta antibiotika i 12 dagar.

Och som vanligt blev jag arg på apoteket där man fick STÅ och vänta i en evighet innan man kom fram till en sur tant som med sur ton berättade att de inte hade Lucys medicin hemma och att jag skulle återkomma imorgon.
SUCK säger jag bara!

Igår köpte jag nya hundbäddar till hundarna och de uppskattades. Dixie har sovit hela natten på rygg i sin bädd.
Och här vilar en nyklippt Lucy i sin säng.


Turistbilder

Då kommer den andra delen av semestern i lite bildbeskrivningar. Hundutställningen var ju bara en dag, men de andra dagarna turistade vi runt ordentligt i Paris och även Amsterdam.
Hundarna skötte sig ju utmärkt på utställningen, men de ska också ha stor guldstjärna på uppträdande under hela resan. De har åkt 13 timmars bilresor utan ett ljud, promenerat i storstaden utan problem, åkt bullrig tunnelbana i rusningstrafik, legat snällt under borden på alla restauranger vi besökt, varit trygga på alla nya hotellrum, hälsat glatt på alla nya människor som ville klappa osv. Det var Lucys första långa resa och med tanke på att hon bara är 1,5 år så var jag mest imponerad av henne att hon fixade hela resan galant! Superhundar!


Här spanar de över floden Saine som rinner genom hela Paris. Lucy ville helst hoppa i.


Här promenerar de lugnt som om de aldrig gjort något annat. På väg mot........Notredam! Här var vi med Dixie förra året, men nu har även Lucy varit där.


Har aldrig varit med om att hundarna fått så mycket uppmärksamhet som i Paris. Mängder med folk ville klappa och ta bilder överallt och hela tiden. Självklart ställde hundarna upp på det. Här poserar Dixie med en tjej som själv ville vara med på bilden.


Mera klapp och kel


Lucy utanför Louvren


Ingången till Louvren


Kön in till louvren


Och allt besvär för denna lilla madamen.


Själv tyckte jag Louvren var något av det största men tråkigaste museét jag någonsin varit på. Bara dystra och mörka tavlor och absolut ingen vacker konst. Då får man väl liva upp stämningen lite själv!


Eiffeltornet var mäktigt


Enorm utsikt där uppifrån, men det var svindelvarning om man tittade ner


Jag provade sniglar för första gången och det gick faktiskt ner


Sista kvällen i Paris hade vi trevligt sällskap av mina valpköpare från Norge- Geir och Solveig som även varit med och tittat på utställningen dagen innan. Här äter vi tre-rätters segermiddag för Dixie och skålar med äkta champagne (hundarna ligger under bordet)


På vägen hem blev det även två nätter i Amsterdam som var en mycket trevlig stad. Här fick jag shoppat några klänningar.


Lucy passar på att vila upp sig ordentligt på en av restaurangerna


Min lilla jakthund spanar på fåglar i kanalerna


Kanaler fanns det överallt och även katter. Lucy fick syn på två katter på en restaurang och lyckades smita ur sitt koppel. Som tur var fick jag tag på henne innan hon hann sticka efter.

Men en annan rolig sak hände henne. När vi går längs en kanal som sticker plötsligt en katt upp sitt huvud ur ett buskage och blänger på hundarna. Lucy får vittring och när hon sedan upptäcker katten så står de ca 30 cm från varandra nos mot nos. Efter en stund tar Luy ett försiktigt steg mot katten och då fräser katten till och höjer sin tass och Lucy blir så rädd så hon skriker ett dödsskrik och kastar sig bakåt i en kullerbytta.
Det såg himla kul ut och katten måste känna sig mer än nöjd =)

Det var den resan...

Idag har båda hundarna blivit kortklippta. Nu blir det inga utställningar på länge.
Nästa grej vi laddar för är Rallylydnadstävningarna i slutet av juli. Då känns det som att kort päls passar perfekt!


Lucy började förresten att löpa samma dag som utställningen och det betyder att hon kommer paras på sitt nästa löp som förmodligen äger rum i februari/mars 2012

World Dog Show 2011

Då har vi äntligen kommit hem igen efter en veckas resande.
Det finns hur mycket som helst att skriva om, men denna kväll väljer jag bara att skriva ett inlägg om resans huvudmål World Dog Show.

Jag vet inte hur jag ska börja, men det har varit fantastiskt att få vara med på denna stora tillställning.
Det var njutbart varje sekund att vara där och det var en riktigt bra hall, med gott om plats och rastningsmöjligheter. Att se ett 50-tal Barbeter på plats var värt resan i sig. Vid Barbetringen uppträdde rasen med sitt stora lugn. De ger alla ett mycket världsvant intryck och berörs inte av något.

Efter lång väntan så var det äntligen dags för bästa rasen att visa upp sig. Tyvärr fick inte vi någon kattalog över deltagande hundar. Helt plötsligt var de "slut". Det var lite tråkigt eftersom jag då inte har koll på vilka hundar som var med. Men jag hoppas nå informationen i alla fall såhär efteråt.

Mitt mål var att både Lucy och Dixie skulle få Exellent och placera sig topp 3 i sina klasser.

Av mina hundar så var det Lucy som var först ut i unghundsklassen. Lucy skötte sig så bra som hon kan och det räckte till Exellent och en 3:e placering och alltså uppnådde hon mitt mål och jag kunde känna mig nöjd =)

Direkt efter var det öppenklass tikarna och där var det trångt med hela 16 stycken. Av de 16 så plockade domaren ut 6 hundar som gick vidare. Resten åkte ut och jag och Dixie var bland de 6.
Sen hängde jag inte med riktigt för allt gick så fort. Plötsligt är vi placerade som nummer 1.
Och tiken som vunnit BIR dagen innan bland ett 30-tal Barbeter blev placerad som nummer 2.
WOW vilken känsla!

Sen är allt mycket rörigt och jag förstod inte när jag skulle in igen, för jag tyckte vi skulle in hela tiden och springa mot nya hundar. Och varje gång så placerades Dixie som nummer 1. Hon slog ut vinnaren i unghundsklassen, vinnaren i jaktklassen och även vinnaren i championklassen.
Men i sista varvet fick hon ändå se sig besegrad av tidigare världsvinnaren Clos från Batterikullens. Stort Grattis till alla inblandade.
Men Dixie blev Bästa tik med CACS och CACIB, BIM och WW-11.

Extra kul är det ju att vinna när det är i rasens hemland Frankrike, för en fransk domare och med rekord många anmälda Barbeter från hela världen.
Jag har inte ord för hur stolt jag är över min älskade Dixie. Hon kunde inte skött sig bättre! Och hon ÄLSKAR det hon gör.


Världens Vackraste Barbettik 2011 är min alldeles egen Dixie


Här finns fler bilder från Världsutställningen (OBS bilderna är inte i ordning):
https://picasaweb.google.com/majtippans/WorldDogShowParis2011#Agilityhund

Har egentligen inte alls tid att uppdatera här, men något roligt måste ju mina läsare ha under veckan då vi är borta.

Ikväll har vi varit på agilityträning och det var träningstävling på nybörjarbana som gällde. Jag är jätte nöjd, förutom att jag klantade till det vid slalomet genom att vara för nära första gången och andra gången genom att inte lita på att Lucy kunde hitta ingången själv, så jag bromsade henne för mycket.
Men annars gick det som på räls. Det är samma bana men från olika håll. Hon är duktig min lilla vovve!

 


Imorgon bitti åker vi till Paris.
Utställningen är på fredag i ring 44 och bedömningen sägs starta 14.30.
54 Barbeter anmälda.

Jag är lite rädd. Mest rädd för att jag inte kommer förstå när jag ska in i ringen och i vilken ordning och att det är så stort och säkert en massa franska. Man kan ju hoppas att vi hittar dit över huvud taget.

Vi kommer hem sent nästa tisdag. Jag tror inte det kommer bli några uppdateringar här under tiden, men man vet ju aldrig =)

Husse är hemma

Igår kväll kom äntligen Daniel hem. Ett mycket kärt återseende och det var det fler som tyckte.
Dixie pussade och klängde på sin husse hela kvällen och om jag och Daniel pratade så gnällde hon och ville att Daniel skulle pyssla mer med henne =)


Pusskalas! Dixie ser ut som en jättehund på bilden, haha =)

Idag har jag badat tre hundar. Nu är de så fina och väldoftande.

Det är roligt att bada Selma för hon är ena stunden så ful så man har svårt att hålla sig för skratt och i nästa stund ljuvlig som en vaniljdröm.


Från världens fulaste......

....till världens finaste några timmar senare. Selma är otroligt fin för sin ålder, fyller 9 år om några veckor. Hon är kritvit och har inga missfärgningar som är mycket vanligt hos bichoner. Blanca t ex är röd runt mun och ögon och det går inte att få bort.

Idag har vi firat min mamma. Det har varit en fantastisk dag med bad på starnden, jordgubbstårta och grillning och det har varit så varmt och skönt så man kunnat sitta ute fram till nu. Svensk sommar när den är som bäst.


Motiverad

Det har varit en härlig vecka i sommarstugan där jag bott själv. Ibland är det så underbart att bara vara själv med sina underbara hundar. Man behöver inte anpassa sig efter någon annan.
Det är något speciellt när man kommer till sommarstugan. Man blir totalt avslappnad och kan samla alla tankar och funderingar.

Efter gårdagen är jag super motiverad till fortsatt lydnadsträning. Vi hade fastnat på ett av grundmomenten, men nu när jag vet hur vi ska komma vidare så känns det riktigt roligt att få sätta igång att pilla med alla moment.
Har redan tränat lite och det går genast bättre, så roligt det kan vara helt plötsligt =)

Jag har anmält Lucy till MH-Beskrivning i höst. Hoppas vi kommer med. Det ska bli jätte spännande att gå med henne i fall det blir. Barbeter har inte första prioritering på MH-banorna.

Idag har jag också orkat städa min bil. Det är inte så roligt, men det behövs. I bilen finns bara massa hundprylar och när jag grävde tillräckligt djupt dök det upp en massa gamla grejer från förr.
Lucys valpsele, Lucys flytväst, Lucys vintertäcke m.m. Allt är för litet. Men nu är det rensat.

Imorgon kommer Daniel. Jag har berättat det för hundarna, men de förstår ju inte "imorgon" utan springer runt och letar direkt.RSS 2.0