Hallands Väderö

Idag har vi varit hela dagen på Hallands Väderö, en mycket vacker ö utanför Bjäre.
Alla hundar hade vi med oss och man får ha med dem överallt på ön, även på stränderna. Men eftersom hela ön är naturreservat så måste de hållas kopplade hela tiden.

Lucy var riktigt hemsk att ha med sig. Det är många som har hundar med sig till ön och så fort hon kände doften av hanhund så började hon att gny och pipa. (Oftast brukar det vara hanhundarna som piper efter löptik) Herregud hon ville aldrig sluta och det gick inte att få henne att vara tyst. Enda gången hon inte pep var när vi gick med henne.
Hoppas höglöpet är över snart.

Det blev bad för hundarna och sedan vandring runt hela ön.


Pip pip pip


Men hon är söt ändå =)


På vandring


Alla tre pinnar på i raskt tempo


Dixie i trädet


När vi sedan var tillbaka i Torekovs hamn så var det nära på att ske en olycka. En lagottohane var snabbt framme vid Lucy som genast stod redo, men jag hann få undan henne och lagottons ägare hann få undan sin hund innan något hände. Nära ögat!

När jag kollade PM:et inför tävlingen nästa vecka så stod det att jag inte var anmäld. Mycket konstigt, så jag har fört diskussioner med lite olika personer, så jag får väl se om vi kommer med eller inte. Tråkigt om det inte går, för jag har sett framemot det så länge.

Idag gratulerar vi Sveriges första viltspårschampion- Ludde Lumps Clear Christal "Clara" och matte Tina som tagit sitt tredje raka första pris i öppenklass viltspår! Stort Grattis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0